Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Dev1ce on palannut Astralikseen

CS:GO-legenda tekee paluun tanskalaiseen esports-organisaatioon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tanskalainen esports-järjestö Astralis on ilmoittanut allekirjoittavansa uuden sopimuksen entisen jäsenen, erityisesti Counter-Strike: Global Offensive -legendan Nicolai "dev1ce" Reedtzin kanssa.

Kuten blogikirjoituksessa todettiin, Dev1ce palaa Astralikseen välittömästi osana monivuotista sopimusta, jonka tarkat taloudelliset yksityiskohdat ovat edelleen tuntemattomia.

"Ensimmäistä kertaa vuosiin meillä ei ole suurta turnausta aivan nurkan takana eikä välitöntä painetta, joten käytämme aikaa tehdäksemme asiat oikein joukkueessa ja sen ympärillä - oikeaan aikaan", sanoi Astralisin urheilujohtaja Kasper Hvidt. "Tämä koskee myös hänen paluutaan turnaukseen. Nicolai astuu ryhmään ja työskentelee valmentajan ja joukkueen kanssa välittömästi, ja olen varma, että hänen läsnäolollaan on merkitystä ensimmäisestä päivästä lähtien.

Dev1ce korvaa Asger "farlig" Jensenin Astralisin kokoonpanossa jatkossa, ja puhuessaan paluusta Tanskan joukkueeseen Dev1ce totesi:

"En voi kuvailla, kuinka onnellinen olen saadessani olla taas kotona. Astralis on hyvin lähellä sydäntäni, ja kaikki, jotka ovat olleet täällä jonkin aikaa, tietävät, että se on hyvin erityinen organisaatio, jolla on suuret arvot, paljon sisäistä tukea, ja olen enemmän kuin valmis auttamaan Astralisin tulevaisuuden rakentamisessa!"

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä