Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo III: Reaper of Souls

Diablo III: Reaper of Souls saamassa huomattavan päivityksen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard on paljastanut päivityksen numero 2.1.0, joka lupaa useita huomattavia uudistuksia Diablo III: Reaper of Soulsiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi uudet Seasonit ja Greater Riftit sekä Cesspools-niminen alue.

Seasonit toimivat samalla tavoin kuin ladderit Diablo II:ssa. Pelaaja aloittaa ajoittain puhtaalta pöydältä ja kehittää hahmoaan "kauden" läpi. Osallistumisesta voi ansaita harvinaisia esineitä, ja suorituksista pidetään kirjaa uusilla tulostauluilla.

Greater Riftit ovat tavallisia Nephalem Riftejä haastavampia, koska pelaajat taistelevat paitsi hirviöitä myös aikaa vastaan. Jos vaaditussa suorituksessa onnistuu ennen ajan loppumista, avautuu pelattavaksi vaikeampi versio. Näistä voi myös ansaita uusia Legendary Gemejä.

Samalla taisteluun tehdään pieniä hienosäätöjä. Esimerkiksi Health Globien vaikutusta vähennetään, mutta varusteiden regeneroivia voimia tehostetaan juuri vaikeimpia Greater Riftejä silmällä pitäen.

Kokonaan uutena ympäristönä peliin tulee Cesspools, joka alkujaan suunniteltiin Westmarchin viemäreiksi, mutta ympäristöä ei saatu lisäosan julkaisuun mennessä valmiiksi.

Blizzard valmistelee parhaillaan Public Test Regionia, jossa halukkaat pääsevät päivitystä mutustelemaan. Testausten jälkeen päivitys julkaistaan kaikille.

Diablo III: Reaper of Souls

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Diablo III: Reaper of SoulsScore

Diablo III: Reaper of Souls

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Reaper of Souls tullaan varmasti muistamaan lisäosana, joka teki Diablosta taas Diablon. Kyllä, perkele vie taas yöunesi.

0
Necromancer saapuu 27. kesäkuuta

Necromancer saapuu 27. kesäkuuta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Diablo III -fanit ovat viimeisen kaksi viikkoa halunneet kieli pitkällä tietää kaksi asiaa: koska Necromancerin DLC-latinki tulee linjoille, ja paljonko se maksaa....Ladataan seuraavaa sisältöä