Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo III

Diablo III:ssa nähdään tulevaisuudessa mikromaksuja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Diablo III:n seuraava päivitys (2.2) on tuloillaan, ja pelin virallisilla sivuilla listataan vino pino sen mukanaan tuomia muutoksia ja uudistuksia. Luvassa on esimerkiksi täysin uusia haarniskoja, ennennäkemättömiä alueita ja tehtäviä, sekä tasapainotuksia hahmojen kykyihin. Kannattaa käydä lukaisemassa pelin sivuilta ennakko, jossa uusiin juttuihin paneudutaan tarkemmin.

Päivitys tosin sisältää myös ristiriitaiselta kuulostavia uudistuksia, joita listattiin toisessa blogipäivityksessä. Sen mukaan pelissä nähdään kohta uusi valuutta "Platinum", jota voi ostaa itselleen oikealla rahalla. Sankarit saavat myös kosmeettisia parannuksia ja uusia potretteja. Blizzardilta tosin todetaan, että tässä blogissa listattuja asioita ei nähdä Yhdysvaltojen tai Euroopan versioissa.

Tekstissä mainitaan myös, että useat pelaajat ovat pyytäneet mikromaksujen lisäämistä kolmanteen Diabloon. He testaavat ominaisuutta joillain alueilla, mutta tämäkään ei rantaudu vielä Yhdysvaltojen tai Euroopan versioihin. Aasiaa ei mainita lainkaan, joten todennäköisesti Blizzard valitsee sen testialueekseen.

Diablo III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Diablo III (konsoliversio)Score

Diablo III (konsoliversio)

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Diablo on pysytellyt pitkään konsolipelaajien ulottumattomissa, mutta odotus kannatti. Diablo III:n konsolisovitus on nimittäin todella onnistunut.

Diablo IIIScore

Diablo III

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

12 vuoden odotuksen jälkeen Diablo III on viimein täällä. Lue Matin jättiarvio paholaisen paluusta!Ladataan seuraavaa sisältöä