Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 2042

Dice: Haluamme olla ylpeitä Battlefield 2042 -pelistä

Studiopomo: "Haluamme Dicen olevan Euroopan ykkönen ensimmäisen persoonan ammuntapeleissä".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tom Hendersonin kaltaiset sisäpiiriläiset väittävät, että vaikka Electronic Arts sanoo tekevänsä kovasti töitä Battlefield 2042:n ylläpitämiseksi, niin käytännössä harvat ihmiset työskentelevät sen parissa. Suurin osa on sen sijaan siirtynyt sarjan seuraavaan peliin.

Perinpohjaisessa haastattelussa GamesIndustrylle Dicen uusi studiojohtaja Rebecka Coutaz sanoo, että studio on edelleen omistautunut korjaamaan peliä pitkällä aikavälillä, joten heidän pitäisi olla ylpeitä siitä:

"Haluamme parantaa pelin ydinkokemusta, ja juuri siihen olemme keskittyneet. Kuten nyt ehkä tiedät, olemme juuri julkaisseet ensimmäisen kauden ja saaneet hyvää palautetta. Pelaajat pitävät tarjoamastamme kartasta ja tarjoamastamme sisällöstä- Se on meille sama kuin voitto, ja saa meidät tuntemaan olomme paremmaksi. Tiimi on täällä luomassa Battlefieldiä ja he ovat intohimoisia sen suhteen. Meillä on mukanamme paljon Battlefield-veteraaneja. Haluamme parantaa Battlefield 2042:ta ja kokemusta, jonka voimme antaa pelaajillemme. Olemme sen heille velkaa".

Haluan joukkueen olevan todella ylpeä Battlefield 2042:sta. Se on heidän tavoitteensa. Tiimillä on sydän ja intohimo mukana. Haluamme olla todella, todella ylpeitä Dicesta. Haluamme, että Dice on Euroopan ykkönen ja yksi suurimmista yrityksistä maailmassa. Kyseessä on hieno joukkue. Aiomme tehdä taikoja yhdessä."

Onko sinun mielestäsi viisasta yrittää pelastaa Battlefield 2042, vai pitäisikö Dicen suunnata katseet eteenpäin?

Battlefield 2042

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä