Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Digimon Survive

Digimon Survivesta kerrotaan enemmän uudessa pelikuvatrailerissa

Bandai Namco sanoo, että pelaajia hemmotellaan visuaalisilla herkuilla, uudella tarinankerronnalla ja taktisilla taisteluilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme itse asiassa vain muutaman viikon päässä upouudesta Digimon-seikkailusta. Tämä näyttää hieman erilaiselta kuin mihin olemme tottuneet, sillä se "sekoittaa visuaalisen uuden tarinankerronnan taktisiin taisteluelementteihin", kertoo Bandai Namco. Joten miten Digimon Survive käytännössä toimii?

Konseptin ymmärtäminen vaikuttaa hieman haastavalta, mutta onneksi Bandai Namco on valaisemassa asiaa enemmän uuden pelitrailerin avulla. Videolla saamme nähdä enemmän tästä salaperäisestä uudesta maailmasta, ja kuinka voit todella muuttaa tarinaa dialogivaihtoehdoilla.

Katso video alta. Digimon Survive julkaistaan ​​PC:lle, Playstationille, Switchille ja Xboxille 29. heinäkuuta.

HQ
Digimon SurviveDigimon Survive
Digimon SurviveDigimon Survive
Digimon SurviveDigimon Survive
Digimon SurviveDigimon Survive

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Digimon Survive lykättiin vuoteen 2022

Digimon Survive lykättiin vuoteen 2022

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Vuosi 2021 on ollut lykkäyksien vuosi, ja sama meno jatkuu. Heinäkuun lopussa Gamereactor uutisoi, että jo vuodelle 2019 kaavailtu julkaisu Digimon Survivelle oli lykätty...Ladataan seuraavaa sisältöä