Suomi
Gamereactor
lifestyle

Diodra S3 on sähköpyörä, jossa on bamburunko

Sen väitetään olevan maailman kevyin sähköpyörä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nykyinen suuntaus sähköistää liikenneteknologiaa ja käyttää kestävämpiä materiaaleja ja käytäntöjä niiden rakentamisessa on vain hyvä asia planeetalle. Yksi tällainen yritys, joka näyttää tekevän paljon oikeita asioita, on Diodra, koska sähköpyörän valmistaja on keksinyt loistavan idean, joka yhdistää e-tekniikan laajalti saatavilla oleviin ja taipuisiin bambumateriaaleihin.

Diodra S3 -pyörä on tämä aivotyö. Se on sähköpyörä, jonka väitetään olevan maailman kevyin bamburunkonsa ansiosta. Se painaa jopa 15 kg, on säänkestävä, tarjoaa kolhuttoman ajon, siinä on puhkeamattomat renkaat ja moninopeuksinen kahdeksanvaihteinen moottori, joka lupaa noin 100 km tai kantaman ajettaessa huippunopeudellaan 20 mph 25 Ah / 250 W: n akulla.

Diodra lupaa, että bamburunko antaa sen olla "vahva kuin teräs, kevyt kuin höyhen", samalla kun sen ulkonäkö kääntää muutaman pään. Se väittää myös, että pyörän käyttöikä on 30 000+ km, jos haarukotat 200 euroa enemmän Gates hiilihihnakäytöstä, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi saada paljon vuosia tästä tekniikasta, jos huolehdit siitä hyvin. Myönnettäköön, että hintalappu on yleensä 2.899 €, mutta on tällä hetkellä huomattavasti alennettu 2.199 €, haluat taata, että se voi kestää huomattavan määrän vuosia.

Ajaisitko ympäriinsä bambusähköpyörällä?

Tämä on mainos:
Diodra S3 on sähköpyörä, jossa on bamburunko
Diodra


Ladataan seuraavaa sisältöä