Suomi
Gamereactor
uutiset
Dirt Showdown

Dirt-sarja jatkuu romurallilla

Dirt Showdown ensi keväänä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemasters on julkistanut uuden spin-offin Dirt-rallisarjaansa. Ensi keväänä julkaistava Dirt Showdown keskittyy pelkästään sarjan show-puoleen ja lupaa adrenaliilintäytteistä romurallia, näytösajoja ja moninpeliä.

Pyrotekniikat, valotehosteet sekä eri keliolosuhteet terästävät viihteellistä meininkiä, kun pelaaja kiertää yli 50 kisatapahtumaa San Franciscosta Tokioon yleisöjä villiten. Pelissä on kattava moninpelituki, ja kavereiden kanssa kilpaa pääsee ajamaan niin jaetulla ruudulla kuin verkossakin.

Ajoneuvoina nähdään aiempaa värikkäämpi kirjo erilaisia menopelejä, sillä perinteisempien rallirautojen ohella valokeilaan pääsevät myös muskeliautot, pick-upit, vanit ja jopa ruumisautot.

Dirt Showdown julkaistaan PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle toukokuussa 2012. Debyyttitraileri löytyy tästä.

Codemasters peräänkuulutti julkistuksen yhteydessä, että vakavampi rallipeli on edelleen studion suunnitelmissa ja sitä voi odottaa Dirt 4:ltä.

Dirt Showdown

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Dirt ShowdownScore

Dirt Showdown

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Näytösajot ja yleisön viihdyttäminen ovat homman ydin, eikä Codemastersin uutuuspeli poikkea vakavamman rallin puolelle.

3
Dirt Showdown -kisa käynnistyi

Dirt Showdown -kisa käynnistyi

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Gamereactorin uudessa kisassa hurjastellaan oikein kunnolla! Voittajille tiedossa huimia peli- ja tavarapalkintoja. Älä aja onnesi ohi, vaan osallistu kisaan.

3
Dirt Showdown

Dirt Showdown

ENNAKKO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Showdownissa romuralli, pyrotekniikat ja kavereiden kanssa rellestäminen ovat perusrallia tärkeämmässä roolissa.Ladataan seuraavaa sisältöä