Suomi
Gamereactor
lifestyle

Discordin väitetään määrittävän sukupuolia käyttäjille koneoppimisen avulla

Ilmeisesti tämä on jatkunut elokuusta 2022 lähtien.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riippumatta siitä, miksi tunnistat, näyttää siltä, että Discord käyttää koneoppimista määrittääkseen sinut sukupuoleen ja ikäryhmään, ja se on saattanut tehdä niin jo jonkin aikaa.

Kuten Discord-esikatselut huomasivat ensimmäisen kerran Twitterissä, Discord-tietopakettien tiedostoissa voimme nähdä, että tekoälyä on käytetty joidenkin käyttäjien sukupuolten ja ikäryhmien määrittämiseen. Dexerton kautta Discord on sittemmin vastannut tähän paljastukseen sanomalla lausunnossaan seuraavaa:

"Kuten muutkin yritykset, käytämme tietoja ymmärtääksemme liiketoimintaamme ja parantaaksemme tuotetta. Tämä sisältää tiettyjä päätelmiä, joita voimme tehdä käyttäjistä. Sisällytämme nämä tiedot käyttäjien tietopyyntöihin läpinäkyvyyden vuoksi, ja käyttäjät voivat rajoittaa käyttämiämme tietoja kytkemällä "Käytä tietoja Discordin parantamiseen" pois päältä Tietosuoja- ja turvallisuusasetuksissa.

Tämä on mainos:

Sinun ei tarvitse paljastaa sukupuoltasi rekisteröityessäsi Discordiin, mutta sinun on lisättävä syntymäaika. Ihmiset voivat kuitenkin aina valehdella jälkimmäisestä. Joka tapauksessa se vain näyttää riippumatta siitä, mitä teet, ellet ole mökissä metsässä, jollakulla on tietosi.

Discordin väitetään määrittävän sukupuolia käyttäjille koneoppimisen avulla


Ladataan seuraavaa sisältöä