Suomi
Gamereactor
lifestyle

Disney esittelee mukaansatempaavan HoloTile-lattiansa

Gadget haluaa olla seuraava askel eteenpäin upotustekniikassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Oletko koskaan miettinyt, miten Star Trek:n Holodeck-järjestelmä toimii? Kuinka se tekee näennäisesti todellisesta ja laajasta, täysin tutkittavasta paikasta pienessä tilassa ilman, että käyttäjät koskaan saavuttavat sen reunat? No, näyttää siltä, että Star Trek kilpailijat Disneyssä ovat vihdoin murtaneet juuri sen.

The Walt Disney Company on nyt nostanut verhon yksinkertaisesti nimetylle HoloTilelle, joka on innovaatio, jonka väitetään olevan "maailman ensimmäinen monihenkilöinen, monisuuntainen, modulaarinen, laajennettava juoksumattolattia".

Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät voivat astua järjestelmään ja huijata kehonsa ajattelemaan, että he kävelevät ja liikkuvat suuntaan, vaikka todellisuudessa he pysyvät juurtuneina paikalleen, kuten juoksumatolla, mutta nyt täysin 360 asteen suuntaan ja pelkäämättä koskaan törmäystä tai lattian reunan saavuttamista. #10
Sanotaan, että tämä laite voidaan sijoittaa teatterilavalle, jolloin esiintyjät voivat liikkua tai tanssia uusia tapoja liikkua tai tanssia tai käyttää lavarekvisiitta ja rakenteita, mutta epäilemättä on myös suunnitelmia käyttää tätä järjestelmää virtuaalitodellisuuden kanssa, koska sen pitäisi mahdollistaa käyttäjille uusi immersiivisen viihteen taso.

HoloTilen laajasta julkaisusta ei ole sanaakaan, koska järjestelmä paljastettiin vasta osana ilmoitusta, että pitkäaikainen Walt Disney Imagineering Research & Development -jäsen, Lanny Smoot, otetaan mukaan National Inventors Hall of Fame, ja hänestä tulee ensimmäinen Disney Imagineer, joka saavuttaa saavutuksen.

Tämä on mainos:
Disney esittelee mukaansatempaavan HoloTile-lattiansa


Ladataan seuraavaa sisältöä