Suomi
Gamereactor
lifestyle

Donald Trump sanoo, että Home Alone 2:n ohjaaja pyysi häntä olemaan elokuvassa

Tämä tapahtuu väitteiden jälkeen, joiden mukaan hän kiusasi tiensä cameo-esiintymiseensä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yksin kotona 2 on yksi kaikkien aikojen parhaista jouluelokuvista. Se on jopa parempi kuin alkuperäinen. Joo, sanoin sen. Joillekin elokuvaa saattaa tahrata Donald Trumpin cameo, jossa Kevin McAllister kysyy entiseltä presidentiltä ohjeita Plaza -hotellin aulaan. #10
Elokuvan ohjaaja Christopher Columbus muistutti, että Donald Trump oli antanut kuvausryhmän ampua Plazalla vain yhdellä ehdolla. "'Ainoa tapa, jolla voit käyttää Plazaa, on, jos olen elokuvassa'", hän muistaa Trumpin sanoneen. Joten sovimme laittavamme hänet elokuvaan, ja kun esitimme sen ensimmäistä kertaa, tapahtui outo asia: Ihmiset hurrasivat, kun Trump ilmestyi näytölle. Joten sanoin leikkaajalleni: 'Jätä hänet elokuvaan. Se on hetki yleisölle." Mutta hän kiusasi tiensä elokuvaan."

Trump, joka vastasi Truth Social -sivustolle, sanoi, että tapahtumat olivat melko erilaisia, väittäen sen sijaan, että ohjaaja pyysi häntä olemaan elokuvassa. Näyttää siltä, että hänen viestissään hän jopa ottaa kunnian siitä, että elokuva oli niin menestys, jopa muutaman sekunnin näyttöajalla.

Donald Trump sanoo, että Home Alone 2:n ohjaaja pyysi häntä olemaan elokuvassa
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä