Suomi
Gamereactor
lifestyle

Donald Trumpia syytetään "hiljaisista rahamaksuista"

Entisen presidentin odotetaan antautuvan viikon loppuun mennessä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suuri valamiehistö on äänestänyt Donald Trumpin syytteeseen asettamisesta maksusta, jonka hän teki aikuisten elokuvatähti Stormy Danielsille vuoden 2016 vaaleissa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Yhdysvaltain entinen presidentti on koskaan asetettu syytteeseen.

Manhattanin piirisyyttäjän tiedottajan lausunnossa sanotaan: "Tänä iltana otimme yhteyttä herra Trumpin asianajajaan koordinoidaksemme hänen antautumistaan Manhattan DA: n toimistolle korkeimman oikeuden syytteen nostamiseksi, joka on edelleen sinetöity. Ohjeita annetaan, kun oikeudenkäynnin ajankohta on valittu."

Trumpin odotetaan antautuvan viikon loppuun mennessä. Hänet kuvataan ja käsitellään törkeää pidätystä varten, mikä todennäköisesti tuo jonkinlaista takaiskua hänen kannattajiltaan. New Yorkin poliisivoimille on ilmoitettu ja varauduttu "epätavalliseen häiriöön", kun Trump tuodaan sisään.

Tällä on todennäköisesti valtava vaikutus Trumpin vuoden 2024 presidenttikampanjaan. Vastauksena Trump on hyökännyt vasemmistoa vastaan väittäen tämän olevan poliittinen liike. "Uskon, että tämä noitavaino kostautuu massiivisesti Joe Bidenille", hän sanoi. "Liikkeemme ja puolueemme - yhtenäinen ja vahva - voittavat ensin Alvin Braggin ja sitten voitamme Joe Bidenin."

Tämä on mainos:

Myös huippurepublikaanit tukevat Trumpia ja kutsuvat syytettä " ennennäkemättömäksi vallan väärinkäytöksi".

Kiitos, Huoltaja.

Donald Trumpia syytetään "hiljaisista rahamaksuista"
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä