Suomi
Gamereactor
uutiset
Dragon Age: Origins

Dragon Age webbisarjaksi

The Guildin tekijät harrastamassa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Felicia Day, joka tunnetaan The Guild -verkkokomediasarjan luojana, on nyt kirjoittanut Dragon Agen maailmaan pohjautuvan uuden sarjan, jossa hän luonnollisesti myös näyttelee itse. Felicia ottaa kuusiosaisessa sarjassa salamurhaaja Tallisin roolin. Tämän pyrkimyksenä on kerätä riittävä seurue vangitsemaan huonoille teille päätynyt velho.

Dragon Age: Origins

BioWare on sarjasta innoissaan, ja yhtiötä perustamassa ollut Greg Zeschuk totesikin, että Felicialla on intohimoa ja arvostusta lähdemateriaalia kohtaan, ja hänet tunnetaan laadukkaasta työstä.

Dragon Age: Redemption kuvattiin viime kuussa Los Angelesissa, ja mukana oli taustavoimia niin Independance Dayn kuin Lostinkin lavasteista. Sarja pääsee verkkoon vielä tänä vuonna.

Aiheesta kirjoitti USA Today

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Dragon Age: Origins - AwakeningScore

Dragon Age: Origins - Awakening

ARVIO. Kirjoittaja Tuomo Luukkanen

Dragon Age: Origins - Awakening on laaja ja tasapainoinen lisäosa. Sen myötä pelaajalle avautuu kohtaloiden kirjo, jonka kanssa ei tiedä, mistä aloittaisi. Se on todella, todella hyvä juttu.

Dragon Age: OriginsScore

Dragon Age: Origins

ARVIO. Kirjoittaja Susi Vaasjoki

Dragon Age: Origins toimittaa sen minkä lupaa: aikuiseksi kasvaneen ja erittäin sisältörikkaan fantasiaseikkailun, joka ei aliarvioi pelaajaansa millään tavoin.

0
Dragon Ageen perustuva sarjakuva tulossa

Dragon Ageen perustuva sarjakuva tulossa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Dragon Agen ystävät odottavat jo kieli pitkällä lisää pelattavaa, vaikka moista ei tapahdu kuin vasta aikaisintaan vuonna 2018. Onneksi odotuksen tuskaa voi lievittää...Ladataan seuraavaa sisältöä