Suomi
Gamereactor
uutiset
Dragon Age: Origins

Dragon Ageen perustuva sarjakuva tulossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Dragon Agen ystävät odottavat jo kieli pitkällä lisää pelattavaa, vaikka moista ei tapahdu kuin vasta aikaisintaan vuonna 2018. Onneksi odotuksen tuskaa voi lievittää Dark Horsen kustantamalla sarjakuvallisella viisiosaisella minisarjalla.

Nimenä on Dragon Age: Knight Errant. Päähenkilönä häärii haltiavaras Vaea, jonka edesottamuksia seurataan Kirkwallissa. Käsikirjoituksesta vastaavat Nunzio DeFilippis ja Christina Weir, kun taas piirrosjälki on Fernando Heinz Furukawan käsialaa.

Ensimmäinen numero on määrä julkaista 10. toukokuuta.

Dragon Age: Origins

Kiitokset Polygonille

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Dragon Age: Origins - AwakeningScore

Dragon Age: Origins - Awakening

ARVIO. Kirjoittaja Tuomo Luukkanen

Dragon Age: Origins - Awakening on laaja ja tasapainoinen lisäosa. Sen myötä pelaajalle avautuu kohtaloiden kirjo, jonka kanssa ei tiedä, mistä aloittaisi. Se on todella, todella hyvä juttu.

Dragon Age: OriginsScore

Dragon Age: Origins

ARVIO. Kirjoittaja Susi Vaasjoki

Dragon Age: Origins toimittaa sen minkä lupaa: aikuiseksi kasvaneen ja erittäin sisältörikkaan fantasiaseikkailun, joka ei aliarvioi pelaajaansa millään tavoin.

0
Dragon Ageen perustuva sarjakuva tulossa

Dragon Ageen perustuva sarjakuva tulossa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Dragon Agen ystävät odottavat jo kieli pitkällä lisää pelattavaa, vaikka moista ei tapahdu kuin vasta aikaisintaan vuonna 2018. Onneksi odotuksen tuskaa voi lievittää...Ladataan seuraavaa sisältöä