Suomi
Gamereactor
guide
Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 Opas syntyneille aloittelijoille

Capcomin massiivinen seikkailu saattaa tuntua hieman raskaalta, mutta onneksi tuntikausien arvosteluvalmistelumme säästää sinut päänsäryltä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tämä ei ehkä ole ensimmäinen kerta, kun olet Arisen, koska ensimmäinen Dragon's Dogma saapui jo vuonna 2012. Kyse ei ole siitä, että se olisi vaikea tai pirullisen monimutkainen otsikko, mutta sen ymmärtäminen, miten tarinan ja sen maailman tarkoitus käännetään, ei aina tule läpi pelaajalle, kuten keskustelimme arvostelussa. Dragon's Dogma 2 on hirviö, jolla on paljon terveyspalkkeja, joihin aiot viettää paljon aikaa, mutta toivottavasti tämän vihjeiden, vihjeiden ja hyvää tarkoittavien neuvojen avulla voimme lyhentää näitä ajanjaksoja tavoitteen ja seuraavan välillä.

Loppujen lopuksi, kuten usein tapahtuu, olet yksin lohikäärmeen kanssa (no, sinä ja luotettava Pawns ), mutta ennen sitä sinun on potkittava vakavaa hänen maailmassaan, kerättävä tuhat resurssia, tutkittava kymmeniä luolia ja kerättävä (eikä menetetä) tuhansia kultakolikoita. Opetamme myös, kuinka selviytyä yöstä, vaikka et löydä leiripaikkaa ja olet keskellä ei mitään. Kiität meitä myöhemmin.

Muista lopuksi, että nämä vinkit perustuvat vain yhteen läpipeluuseen, joten (pitäen mielessä, että tallennuspaikkoja on vain yksi) emme voi vahvistaa, että tämä on aina ainoa tapa edetä. Jos löydät nopeamman tavan edetä, kerro siitä meille kommenteissa!

Dragon's Dogma 2
Tämä on mainos:

Erikoistuminen on avain voittoon

Yksi parhaista ratkaisuista hahmollesi ja Pawns Dragon's Dogma 2: ssä on kyky muuttaa Vocation (luokka) niin usein kuin haluat. Sinun tarvitsee vain mennä Vocation Guild ja maksaa pieni määrä Vocation Points (VP) aloittaaksesi harjoittelun uudessa. Muista kuitenkin, että jokaisella Vocation -merkillä on erilaiset passiiviset ja aktiiviset taidot ja taustat hahmolle, ja että sinun on myös käytettävä pisteitä niiden avaamiseen ja päivittämiseen, joten sinun on oltava valikoiva. On kannattavampaa valita neljä tavallista taitoa ja päivittää ne maksimiin kuin olla ilman seitsemää puolikkaalla etenemisellä.

Lopuksi sinun pitäisi tietää, että sekä Vermundissa että Battahlissa on tiettyjä henkilöitä, jotka tarjoavat mestaritaitoja jokaiselle Vocation. Nämä hyökkäykset ovat yleensä pelin parhaita, ja niiden saamiseksi sinun on läpäistävä tietty testi tai tehtävä.

Lisäksi jokaisella luokalla on ainutlaatuiset varusteet ja aseet, joten tarvitset myös tarpeeksi kultaa, jotta sinulla on varaa niihin ja maksat panssarille niiden päivittämisestä, mikä johtaa...

Käytä tilaisuutta kerätä ja varastoida mahdollisimman monta ainesosaa.

Vaikka kaikki tuotteet voidaan myydä kauppiaille ja käsityöläisille, kokemuksemme on osoittanut, että vanhentuneita laitteita lukuun ottamatta ei ole välttämätöntä eikä suositeltavaa myydä mitään. Kulta ei ole runsas resurssi (ainakin suurimman osan seikkailusta) ja varusteet ovat melko kalliita.

Tämä on mainos:

Lisäksi ainesosat ovat paljon hyödyllisempiä, kun yhdistät ne kulutustarvikkeiden ja juomien luomiseksi, jotka lisäävät terveyttä ja energiaa tai parantavat muuttuneita tiloja. Rauhoittavista juomista ei ole koskaan pulaa, ja sama koskee erilaisia Roborantteja, tuotteita, joilla on identtiset vaikutukset.

Dragon's Dogma 2

Päivitä varusteesi aina kun voit!

Aseiden ja varusteiden parannustöitä on kolmenlaisia: yksi Vermundissa, yksi Batthalissa ja yksi Dragonforged-nimisen henkilön toimesta. Jokainen näistä tekniikoista tehostaa sekä fyysistä että maagista hyökkäystä ja puolustusta eri suhteessa ja vaikuttaa päivitettyjen varusteiden painoon (esimerkiksi päivitettyjen laitteiden paino Vermundissa on kevyempi, mutta päivitys on pienempi kuin Battahlissa).

Dragonfoged on tapaus erikseen, kun hän täyttää tehokkaimmat päivitykset käyttämällä drakonisia kristalleja asunnossaan Cove Sanctuary. Drakoniset kristallit ovat hyvin harvinaisia luonnossa, koska ne on valmistettu kivettyneestä lohikäärmeen verestä, joten saadaksesi käsiisi enemmän sinun on joko käytävä alueilla, joiden läpi lohikäärme on kulkenut... tai tappaa lohikäärme. Lohikäärmeet (pienemmät kuin lohikäärme, joka muuttaa meidät Arisen ) ovat edelleen pelin kovimpia vihollisia, joten muista valmistautua hyvin etukäteen, tuoda parhaat varusteet, taikaloitsut ja vara-ammukset ja pysähtyä nuotion ääreen etukäteen, jos mahdollista.

Pystytä leiri yöllä tai ennen taistelua.

Matka Dragon's Dogma 2 läpi on pitkä polku täynnä vaaroja. Taisteluita tulee jatkuvasti, nopea matkustaminen sinänsä ei ole käytettävissä (ellet käytä siihen todella tärkeitä resursseja) ja jokaisen taistelun myötä maksimaalinen terveytesi heikkenee, ellet nuku majatalossa, kotona (lisää tästä myöhemmin) tai leirillä.

Vaikka kaupunkien rakennukset ovat mukavimpia, ilman mahdollisuutta hirviöiden hyökkäykseen (ja varastovaraston ollessa käsillä), voi olla, että tehtävä tai yö pakottaa sinut leiriytymään ulkona ja odottamaan aamua. Näissä tapauksissa on parasta etsiä sytytetty nuotio (niiden sijainti on helppo erottaa vapauttamansa savupilven perusteella) ja levätä siellä retkeilypakkauksen avulla. Jos lähellä on hirviöitä, leposi keskeytyy ja he voivat tuhota leirisi, mikä olisi ongelma (sinun on löydettävä kauppias myymään sinulle toinen). Retkeilysarjoja on eri laatuisia ja painoisia. Jos saat tarpeeksi hyvän, hirviöt eivät hyökkää sinua vastaan.

Retkeily on myös ainoa tapa kokata ja siten saada pihviviipaleiden syömisen tarjoama vauhti hyökkäykseen, puolustukseen ja energiaan (ja varo ruoanlaittokohtausta, koska se on rapeinta lihaa, jonka koskaan näet videopelissä). Siksi on aina hyvä kypsentää mikä tahansa eläin- tai hirviölihapala, joka sinulla on päälläsi - saat ylimääräisen taistelutehon, jota tarvitset päästäksesi kotiin.

Dragon's Dogma 2Dragon's Dogma 2

"Se sotilas on ollut erittäin hyödyllinen, mutta on muutoksen aika".

Pawns ovat koko pelin selkäranka. Vaikka otat aina henkilökohtaisen Pawn mukaasi, kaksi muuta ovat väliaikaisia kumppaneita, joita sinun on vaihdettava seikkailun aikana. Ihannetapauksessa sinun pitäisi koota tasapainoinen tiimi eri kutsumuksista, jotta voit ottaa vastaan mitä tahansa, mutta kokoonpanoa on muutettava edetessäsi. Syynä tähän on se, että "lainatut" sotilaat eivät nouse tasolle tai opi uusia taitoja, joten ne rajoittuvat aina tasollesi. Siksi on tärkeää käydä halkeamakivillä tai puhua vaeltavalle Pawns, jonka kohtaat matkan varrella.

Pawns ovat hyödyllisiä myös siksi, että ne auttavat sinua löytämään tietyn tehtävän tavoitteen minikarttaan merkityltä alueelta. Joskus on jopa parempi pyytää alempaa tasoa Pawn, joka tietää minne sinun täytyy mennä, kuin vahvaa, jolla ei ole aavistustakaan. Loppujen lopuksi se säästää aikaa, ja voit aina lisätä kirjanmerkkeihin ne, joista pidät eniten, ja kutsua heidät uudelleen, kun he ovat nousseet tasolle vastaavien Arisen pelaajien kanssa.

Bonus: Hyvin pukeutuminen avaa enemmän ovia kuin potku ja kirves

Joskus raaka voima ei yksin riitä tehtävän tavoitteen saavuttamiseen. Joskus Arisen joutuu soluttautumaan tiukasti vartioiduille alueille, joilla NPC:t voivat muuttua vihamielisiksi ja lopettaa sinut nopeasti. Vernworth Castle on ensimmäinen tällainen paikka, jonka näet, ja välttääksesi herättämästä huomiota sen puutarhoissa ja sisäkäytävillä, sinun on pukeuduttava aatelismieheksi. Tätä varten sinun on hankittava hovimiehen puku ja leggingsit.

Kuinka saada hoviasu Dragon's Dogma 2

Suorin tapa on suorittaa tehtävä "The Ornate Box", jossa sinun täytyy ostaa tämä tuote kauppiaalta Vermundin markkinapaikalla 800G: lle ja toimittaa se Sven-nimiselle henkilölle. Hän kutsuu sinut muutaman päivän kuluttua samalle aukiolle (voit odottaa muutaman kerran istumalla penkillä) ja kun tapaat hänet uudelleen, hän antaa sinulle asun. Sen avulla voit nyt liikkua vapaasti linnan alueella ja osallistua kuningattaren vastaanottoon.

Toinen tapa on mennä suoraan linnaan ja välttää vartijoita, ja kun menet ensimmäiseen kerrokseen, jossa kammiot ovat, yhdestä huoneesta löydät arkun, jossa on täydellinen asu. Varusta se (ei aseita näkyvissä) ja tulos on sama.

Dragon's Dogma 2Dragon's Dogma 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Dragon's Dogma 2 tekee paljon oikeinScore

Dragon's Dogma 2 tekee paljon oikein

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Upean seikkailupelin jatko-osa näkee päivänvalon noin 12 vuoden odotuksen jälkeen. Dragon's Dogma 2 tekee monta asiaa oikein, mutta täydellinen se ei ole.Ladataan seuraavaa sisältöä