Suomi
Gamereactor
uutiset
Draugen

Draugen - selviytymiskauhua vuonojen maassa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Norjalainen Red Thread Games on julkistanut selviytymiskauhuseikkailu Draugenin. Peli kuvataan ensimmäisestä persoonasta, ja se sijoittuu Norjan länsirannikolle, vuonojen ja vuorten keskelle.

Red Thread Games kehittää myös Dreamfall Chaptersia, mutta studion mukaan Draugen ei haittaa, vaan pikemminkin edesauttaa uuden Dreamfallin syntyä. Draugen kehitetään Norwegian Film Instituten apurahan turvin. Apuraha on suuruudeltaan reilut 100 000 euroa.

1920-luvulle sijoittuva tarina ammentaa vaikutteita skandinaavisesta kirjallisuudesta ja kansantarustosta. Se käsittelee syrjäisen kalastajayhteisön mystistä katoamista. Päähenkilönä nähdään amerikkalainen luontokuvaaja, botanisti ja hyönteistieteilijä, joka erehtyy tutkimaan tapausta.

Pelaajan tulee kerätä vihjeitä, jotka johtavat tragedian lähteille. Samalla opitaan kylästä ja sen asukkaista. Peli yrittää maalata kuvan, jossa vilpittömistäkin puitteista voi löytyä pahuutta.

Draugen julkaistaan PC:lle, Macille, Linuxille ja uuden sukupolven konsoleille. Julkaisuaikaa ei vielä kerrottu.

DraugenDraugenDraugen

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään Draugen

GR Livessä tänään Draugen

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Uusi viikko polkaistaan GR Livessä käyntiin pelaamalla kahden tunnin ajan selviytymiskauhupeli Draugenia. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä. Voit...Ladataan seuraavaa sisältöä