Suomi
Gamereactor
uutiset
Dreamfall Chapters

Dreamfall Chapters tähyilee konsolialustoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Dreamfall Chaptersilla on hyvät mahdollisuudet ilmestyä tietokoneiden ohella myös Playstation 4:lle ja Xbox Onelle. Red Thread Games on aloittanut neuvottelut konsolivalmistajien kanssa ja haluaa saada pelin mahdollisimman laajan yleisön ulottuville. Myöskään Wii U -versiota ei ole suljettu pois.

"Valmistaudumme menemään konsoleille, mutta emme vielä virallisesti ilmoita mitään", pääsuunnittelija Ragnar Tornquist toteaa Eurogamerille. "Kehitämme peliä joka tapauksessa monialustaisella teknologialla, joten mahdollisuudet ovat erittäin hyvät, että peli ilmestyisi yhdelle tai molemmille uuden sukupolven konsoleille."

Tornquistin mukaan indie-kehittäjien on helpompaa saada tukea Sonylta, mutta norjalaisstudio on keskusteluyhteydessä myös Microsoftin kanssa Xbox One -versiosta. Studiolle molemmat alustat ovat tärkeitä.

Wii U:n osalta ongelmaksi voi muodostua laitteen suorituskyky, joka ei ole muiden alustojen tasolla. "Tutkimme asiaa", Tornquist kuittaa.

Dreamfall Chapters on Dreamfall-saagan päätösosa, ja se sai alkuvuodesta yli 1,5 miljoonan dollarin tuen joukkorahoituksella. Julkaisua kaavaillaan ensi vuoden lopulle.

Dreamfall Chapters

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Dreamfall ChaptersScore

Dreamfall Chapters

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Episodimaiset ja tarinavetoiset seikkailupelit eivät ole vain Telltalen yksinoikeus.Ladataan seuraavaa sisältöä