Suomi
Gamereactor
lifestyle
Dune: Part Two

Dune: Part Two näyttelijä paljastaa, että hänelle huudettiin kuvauksissa, Internet menee salaliittotilaan yrittäessään selvittää, kuka sen teki

Rebecca Ferguson paljastaa, että uransa alussa hän käytti tilaisuutta puolustaakseen itseään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rebecca Ferguson on yksi lipputulojen raskaimmista lyöjistä tänään. Pääosassa suurissa franchising-sarjoissa, kuten Mission: Impossible ja Dune, häntä pidetään yhtenä parhaista kyvyistä nykyään, mutta aiemmin urallaan hän paljastaa, että hänelle huudettiin kuvauksissa.

Josh Smithin haastattelussa Ferguson muisteli aikaa, jolloin hänelle huudettiin ja häntä vähäteltiin. Seuraavana päivänä hän käski tällä hetkellä nimeämätöntä henkilöä poistumaan kuvauksistaan ja näytteli heidän päänsä takana koko elokuvan ajan.

Internet laittoi välittömästi foliohatun päähänsä yrittääkseen jäljittää, kuka tämä tähti oli. Jotkut osoittivat sormella Dwayne Johnsonia, mutta saadakseen lämmön pois selästään, The Rock vastasi haastatteluviestiin Twitterissä/X: ssä sanomalla, että Ferguson oli hänen "suojelusenkelinsä" ja että hän haluaa selvittää, kuka teki tämän. #10

Tämä on mainos:

Jotkut vitsailevat jo tästä tilanteesta ja viittaavat epätodennäköisiin kasvoihin, kuten lapsinäyttelijä Jacob Tremblay syyllisenä. On epätodennäköistä, että saamme koskaan tietää, kuka oli Fergusonin huutamisen takana, mutta jos kyseinen henkilö koskaan paljastetaan, hän ei todennäköisesti ole turvassa Internetin vihalta.

Dune: Part Two
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä