Suomi
Gamereactor
lifestyle

Dungeons & Dragons hahmottelee uusia kirjoja, seikkailuja tulossa vuonna 2024

On turvallista sanoa, että 50-vuotisjuhlan kunniaksi on tulossa paljon sisältöä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuonna 2024 tulee kuluneeksi 50 vuotta Dungeons & Dragonsista, pöytäroolipelistä, joka on edelleen lajissaan suosituin. Tämän vuosipäivän kunniaksi Wizards of the Coast julkaisee kaksi uutta kirjaa uusissa (ish) säännöissään ja joitain seikkailuja pelaajien kokea.

Uusi sääntöjoukko, joka tunnettiin aiemmin nimellä OneD&D, on pohjimmiltaan uudistettu versio 5. painoksesta, mikä sai Dungeons & Dragonsin tulemaan yhtä suosituksi kuin nykyään. Pelaajan käsikirja uusille säännöille julkaistaan 17. syyskuuta, jota seuraa Dungeon Master's Guide 12. marraskuuta ja lopuksi Monster Manual julkaistaan 18. helmikuuta 2025.

Wizards of the Coastissa on myös runsaasti seikkailuvaihtoehtoja. Tänä vuonna julkaistaan kaksi uutta seikkailukirjaa. Vecna: Eve of Ruin on apokalyptinen seikkailu, joka on tarkoitettu pelaajille, jotka juoksevat tasolta 10-20, kun taas Quests from the Infinite Staircase on enemmän kokoelma tarinoita, jotka antavat pelaajille seikkailuja 1. - 13. tasolta. Molemmilla on monipuolinen käänne tarinoissaan.

Lopuksi on The Making of Original Dungeons & Dragons, joka näyttää pelin alun, mukaan lukien joitain Gary Gygaxin vuonna 1973 kirjoittamia näkymättömiä luonnoksia.

Tämä on mainos:

Katso kaikki tavat, joilla D&D täyttää 50 vuotta täällä.

Dungeons & Dragons hahmottelee uusia kirjoja, seikkailuja tulossa vuonna 2024


Ladataan seuraavaa sisältöä