Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Dungeons &; Dragons hylkää tekoälytaiteen vastareaktion jälkeen

Wizards of the Coast on päättänyt muuttaa ohjeistustaan taiteilijoille jatkossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tekoälytaide on tällä hetkellä ehdoton nuotio internetille. Jotkut uskovat voivansa korvata taiteilijat parilla kehotuksella, mutta ajattelevat silti olevansa itse taiteilijoita, koska he luovat jotain tekoälyn avulla, kun taas toiset väittävät, että se olisi lopetettava kokonaan, jotta taiteilijat eivät menetä työpaikkoja.

Näemme jo tekoälytaiteen vaikutukset suurilla tavoilla. Esimerkiksi Secret Invasion käytti tekoälyä introjaksossaan, ja nyt Wizards of the Coastia kutsutaan tekoälyn käytöstä uusimmassa D&D-kirjassaan Bigby Presents: Glory of the Giants.

Kirjassa oli taiteilijan töitä, jotka olivat vähintäänkin surkeita ja jotka on nyt paljastettu tekoälyn tuottamiksi. Uudessa lausunnossaan Wizards of the Coast sanoo muuttavansa ohjeistustaan palkkaamiensa taiteilijoiden suhteen, jotta tämä ei toistu.

Tämä on mainos:

Mitä luulet? Onko tämä riittävä muutos pitämään tekoälyn poissa D&D:stä?

Dungeons &; Dragons hylkää tekoälytaiteen vastareaktion jälkeen


Ladataan seuraavaa sisältöä