Suomi
Gamereactor
lifestyle

Dungeons &; Dragonsin omistaja irtisanoi 1 100 työntekijää juuri ennen joulua

Liikeliike, josta vain Ebenezer Scrooge olisi ylpeä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hasbro, Dungeons & Dragons and Magic: The Gathering through Wizards of the Coastin omistaja, on päättänyt irtisanoa 1,100 työntekijää, jota kuvataan "vivuksi, jota meidän on vedettävä pitääksemme Hasbron terveenä".

Päätöksestä ilmoitti toimitusjohtaja Chris Cocks (kiitos, Dicebreaker) sisäisellä muistiolla. "Tiedän, että tämä uutinen on erityisen vaikea lomakaudella, ei ole sokerikuorrutusta, kuinka vaikeaa tämä on, etenkin työntekijöille, joihin se vaikuttaa suoraan", kirjoitti Cocks.

Cocks ansaitsi viime vuonna 1.5 miljoonan dollarin palkan ja vei kotiin 9.4 miljoonan dollarin korvauksen. Ei näytä siltä, että hänen palkkaansa, bonuksiinsa tai korvauksiinsa odotetaan leikkauksia.

Lokakuussa Hasbron talousjohtaja Gina Goettier sanoi, että yhtiö on saavuttamassa bruttokustannussäästötavoitteet odotettua aikaisemmin. Selittäessään päätöstä tarkemmin Cocks kirjoitti: "Jotta voimme asemoida Hasbron kasvuun, meidän on ensin varmistettava, että perustamme on vankka ja kannattava. Tätä varten meidän on modernisoitava organisaatiotamme ja kevennettävä sitä entisestään. Päätimme kommunikoida nyt, jotta ihmisillä on aikaa suunnitella ja käsitellä muutoksia."

Tämä on mainos:

Irtisanottavia informoidaan seuraavien 6 kuukauden aikana, ja pienempi osa näistä 1 100:sta vapautetaan ennen vuoden loppua, kun taas suurimmalla osalla on työpaikka vuoteen 2024 asti. On epäselvää, vaikuttaako tämä siirto massiivisesti Wizards of the Coastiin, mutta vaikka videopeliteollisuus on nähnyt suuria irtisanomisia tänä vuonna, ei näytä siltä, että muilla teollisuudenaloilla menee paljon paremmin.

Dungeons &; Dragonsin omistaja irtisanoi 1 100 työntekijää juuri ennen joulua


Ladataan seuraavaa sisältöä