Suomi
Gamereactor
uutiset
Dynasty Warriors 9

Dynasty Warriorsin "evoluutio" tulossa

Koei Tecmon Hisashi Koinuma vihjailee, että pitkäaikaiseen Musou -sarjaan on tulossa uudistuksia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Puhuimme Tokyo Game Show:ssa Berserk and the Band of the Hawk -tuottaja Hisashi Koinuman ja ohjaaja Dai Kawain kanssa tulevasta Berserk-pelistä. Haastattelun loppupuolella kysyimme myös Koei Tecmon toimitusjohtajana ja presidenttinä toimivalta Hisashi Koinumalta, missä hän näkee Dynasty Warriorsin tulevaisuuden olevan.

"En ole itse suoraan tekemisissä sarjan kanssa, joten hätän sen tuottajien vastattavaksi. Sarja itsessään tulee kehittymään PS4:n ja PS4 Pro:n kanssa tavoilla, jotka sopivat näille alustoille".

"En voi suoraan sanoa mitä luvassa on. Lähitulevaisuudessa on luvassa lisää informaatiota ja todennäköisesti sarjan evoluutio".

HQ

Uusi Dynasty Warriors -peli ei liene yllätys sarjan suosio ja uskollinen fanikunta huomioon ottaen. PS4 Pro:n huomioiminen oli mielenkiintoinen yksityiskohta. Tarkoittaako tämä vain graafista päivitystä vai onko faneilla lupa odottaa jotain suurempia mullistuksia? Aika näyttää.

Dynasty Warriors 9

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Katso Dynasty Warriors 9:n videoarvio

Katso Dynasty Warriors 9:n videoarvio

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamereactorin kirjallinen arvio Dynasty Warriors 9 -pelistä on luettavissa täällä. Nyt kuitenkin on mahdollisuus katsella samasta pelistä videoarvio alta. Piditkö...

GR Livessä tänään Dynasty Warriors 9

GR Livessä tänään Dynasty Warriors 9

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tänään GR Livessä mäiskitään ja huiskitaan, sillä työn alla on kahden tunnin ajan vastajulkaistu Dynasty Warriors 9. Gamereactorin arvion voi lukea täällä. Liity mukaan...Ladataan seuraavaa sisältöä