Suomi
Gamereactor
esports
FIFA 23

EA on julkistanut 2022/23 ePremier Leaguen

Ilmoittautuminen turnaukseen on nyt avoinna Isossa-Britanniassa asuville asukkaille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA Sports ja Valioliiga ovat virallisesti ilmoittaneet paluusta ePremier Leagueen, joka palaa viidennelle kaudelleen vastaamaan jalkapallokautta 2022/23.

ePremier League palaa heti marraskuussa, kun karsintojen ensimmäinen kierros alkaa. Marraskuun 1.-2., 5.-6. ja 8.-9. välisenä aikana järjestetään kolme karsintasarjaa, kaikki ennen online-karsintojen pudotuspelejä 15.-16. marraskuuta. Tämä johtaa sitten klubin pudotuspeleihin koko marras- ja joulukuun ajan, ja tämän jälkeen voimme odottaa suuria finaaleita 25.-26. maaliskuuta 2023 Lontoon Queen Elizabeth Olympic Parkissa, jossa pelaajat kilpailevat osuudesta 100,000 XNUMX punnan palkintopotista ja joistakin hopeaesineistä edustamalleen seuralle. Tämän turnauksen kahden parhaan seuran neljä parasta pelaajaa ansaitsevat myös paikan FIFA 23 Global Series Playoffs- ja Play-Ins-peleihin.

"Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa ePremier Leaguen paluusta viidennelle kaudelle ja tarjota jälleen kerran Isossa-Britanniassa asuville pelaajille mahdollisuuden edustaa suosikki Valioliiga-seuraansa vakavassa kilpailussa", sanoi Will Brass, Valioliigan kaupallinen johtaja. "Aiempina vuosina olemme nähneet sekoituksen uusia ja vakiintuneita FIFA-pelaajia kilpailemassa ePremier League -mestaruudesta, tarjoaa suurta draamaa ja jännitystä, joka on kiehtonut faneja ympäri maailmaa.

Turnaus pelataan vain nykyisen sukupolven konsoleilla, ja yli 16-vuotiaat asukkaat Isossa-Britanniassa voivat nyt ilmoittautua mukaan karsintoihin.

FIFA 23

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä