Suomi
Gamereactor
uutiset
Crysis 2

EA selvensi Crysis 2:n poisvetoa

Ei EA:n, vaan Steamin ratkaisu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Crysis 2:n veto Steam-palvelun valikoimista on Steamin oma ratkaisu, EA kertoo Gamefront-sivustolle. EA:n mukaan kyseessä ei ole yritys hankkia kilpailuetua yhtiön uudelle Origin-kaupalle, vaan peliä myydään jatkossakin myös muissa latauskaupoissa.

Scifiräiskinnän poisveto Steamistä liittyy ilmeisesti palvelun vasta asettamiin tiukempiin liiketoimintaehtoihin, joita kehittäjä Crytek rikkoo Crysis 2:lla. "Crytekillä on sopimus toisen latauspalvelun kanssa, mikä rikkoo Steamin uusia sääntöjä ja johti siihen, että palvelu poisti Crysis 2:n myynnistä", EA selventää.

Sitä, minkä kaupan kanssa Crytek on sopimuksensa tehnyt, EA ei paljastanut. Crytekin aiemmat pelit ovat edelleen myynnissä Steamissä.

Steam myy myös useita muita EA:n pelejä, kuten Bulletstormia ja Shift 2: Unleashedia, mutta esimerkiksi Battlefield 3 ja Alice: Madness Returns puuttuvat sen valikoimista.

Crysis 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Crysis 2Score

Crysis 2

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Crytekin tulikuuma uutuusjatko-osa on vihdoin hyppysissämme. Lue ensimmäinen pohjoismainen arvio pelistä ja päätä itse, onko odotus ollut sen arvoista.Ladataan seuraavaa sisältöä