Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 4

EA yllättävän tilanteen edessä uuden Battlefield-pelin julkistuksen seurauksena

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lukuisten huhujen ja vuotojen jälkeen Battlefield 2042 julkistettiin viimeinkin, ja peli julkaistaan 22. lokakuuta 2021. Pelaava kansa ei kuitenkaan jaksa moista odottaa, ja on rynnännyt pelaamaan odotellessa Battlefield 4:ää. Jopa siinä määrin, että pelaamaan ei tahdo mahtua. EA onkin ryhtynyt lisäämään pelipalvelimiaan, ja varmaankin joutuu samaa jatkamaan, kun se uusi Battlefield lokakuussa julkaistaan.

EA:n mukaan juuri Battlefield 4:n suosio selittyy sillä, että se käsittelee niin sanottua modernia sotaa menneisyyden sijasta. Näin asennoituminen valmiiksi sitä tulevaisuuden sotaa varten on leppoisampi. Battlefield sijoittuu vuoteen 2020, joten se todellakin käsittelee modernia sotaa.

EA on tietenkin mielissään pelaajamäärän kasvusta.

"We were absolutely blown away by your excitement and reactions to the recent Battlefield 2042 reveal.

Since then, many of you have jumped back into Battlefield 4 to already get a taste of the return to all-out-warfare. We've been monitoring your experience and noticed queue times in the US West region were far longer than in other regions. Good news, we've increased server capacity for this region - you can expect less waiting, and more playing.

We'll continue monitoring queue times and will make further adjustments as necessary."

Battlefield 4 julkaistiin syyskuussa 2013.

Battlefield 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Battlefield 4 - China RisingScore

Battlefield 4 - China Rising

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Uuden Battlefieldin mukana seuraavat väistämättä uudet karttapaketit. Niistä ensimmäisenä rantautui China Rising.

Battlefield 4Score

Battlefield 4

ARVIO. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Taistelu vuoden parhaan sotapelin tittelistä käy kuumana. Dice lyö tiskiin vakuuttavan moninpelin, mutta yksinpeliksi Battlefield 4:stä ei ole.Ladataan seuraavaa sisältöä