Suomi
Gamereactor
uutiset
Create

EA:lta uusi peli koko perheelle

Create kysyy pelaajilta kekseliäisyyttä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA Play julkisti tänään "uudenlaisen koko perheen pelin", joka korostaa luovuutta "mielikuvituksellisten haasteiden" ratkaisemisessa ja tutkii tuoreita tapoja pelata yhdessä.

Create ei painosta määrättyihin ratkaisuihin, vaan pelissä voi rakentaa ympäristöjä ja ratkaista pulmia mielensä mukaan helppokäyttöisten siveltimien ja työkalujen avulla.

Peli palkitsee sitä ruhtinaallisemmin mitä enemmän tasopohjaisia haasteita ratkaistaan ja maailmaa muokataan.

"Halusimme luoda pelin, jossa koko perhe pääsee tutkimaan, somistamaan ja ratkaisemaan arvoituksia ja jossa mikään ratkaisu ei ole väärä - vain mielikuvitus on rajana", peliä kehittävän EA Bright Lightin johtaja Harvey Elliott sanoo.

Little Big Planetin tavoin luotua materiaalia voi jakaa pelin nettipalvelussa. Ystävät voivat myös muokata ratkaisuja ja luoda uusia haasteita muille. Toiminto on käytössä Xbox 360:lla, PS3:lla, PC:llä ja Macilla.

Marraskuussa julkaistava Create tulee edellä mainittujen alustojen lisäksi Wiille. PS3-versio tukee uutta Move-liikeohjainta.

Create
Create
Create
Create

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
CreateScore

Create

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

EA kiilaa rakentelu- ja näpertelypelien markkinoille yksinkertaisesti nimetyllä Createllaan. Jaksaako puuhastelu viehättää?Ladataan seuraavaa sisältöä