Suomi
Gamereactor
lifestyle
Incredibles 2

Edna Moden kartano on listattu Airbnb:llä

Varaa uskomaton oleskelu tänä kesänä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Airbnb on ryhtynyt tarjoamaan teemakohteita viime aikoina, ja X-Men '97 Mansion ja Shrek's Swamp ovat fyysisiä paikkoja, joissa voit yöpyä yön tai kaksi alustan kautta. Nämä kohteet muodostavat Airbnb: n Icons -valikoiman, ja tätä on laajennettu edelleen toisella Disneyllä ja Pixarilla uskomattoman uuden mahdollisuuden tarjoamiseksi.

HQ

Los Angelesissa kesäkuussa asuvat voivat yöpyä The Incredibles ' Edna Mode -kartanossa, jossa he voivat saada todellisen 1: 1-konsultaation superpuvun suunnittelusta. Hämmästyttävältä kuulostavan listauksen kuvaus lisää yksityiskohtia siitä, mitä se tarjoaa, toteamalla:

"Muodin harrastajat voivat ryhdistäytyä suosikkisankarilookisi takana olevan mestarin kanssa ja pukeutua tyylikkäästi, à la Edna Mode. Suljettujen porttien takana Los Angelesissa, Kaliforniassa, vieraat kutsutaan astumaan Ednan muodin ja tunnelman maailmaan ja kokemaan, mitä tarvitaan rohkeuteen, dramaattisuuteen ja sankarillisuuteen suunnittelemalla ainutlaatuinen superpuku, 20 vuotta sen jälkeen, kun hänen työnsä heräsi ensimmäisen kerran henkiin The Incrediblesissä. Hanki 1:1-konsultaatio Ednan asiantuntijasuunnittelijatiimin avulla, löydä ainutlaatuinen supervoimasi ja valitse monimutkaiset yksityiskohdat ja kangasmallit luodaksesi henkilökohtaisen pukusi, kaikki Edna Mode -hyväksyntäleimalla - ei tietenkään viittaa!"

Edna Mode kartano on käytettävissä 6.–29. kesäkuuta, ja se tarjoaa yhteensä 15 kokemusta neljälle ihmiselle kyseisenä aikana.

Tämä tapahtuu myös, kun Airbnb, Disney ja Pixar yhdistivät voimansa tehdäkseen Icons -ilmoitukset myös Up ja Inside Out 2 -kohteille.

Tämä on mainos:
Incredibles 2
Airbnb

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Incredibles 2

Incredibles 2

ELOKUVA-ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Täydellistä on vaikea parantaa, tai seurata.Ladataan seuraavaa sisältöä