Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Motorsport 7

Ei enää loot-laatikoita Forza Motorsport 7:ssä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

2017 oli loot-laatikon vuosi, ja vuosi 2018 näyttää olevan loot-laatikoiden poistumisen vuosi. Turn 10 on ilmoittanut, että niin sanotut prize cratet eli loot-laatikot poistuvat Forza Motorsport 7:stä. Aiemmissa Forza-peleissä on ollut myös niin sanottuja paid tokenseja, joilla on voinut ostaa auki autoja, mutta näitä ei ole lainkaan Forza Motorsport 7:ssä tai tulossa olevassa Forza Horizon 4:ssä.

"After careful consideration, we have decided to completely remove prize crates from Forza Motorsport 7. Similarly, paid tokens - which were a part of previous Forza games - will not be coming to Forza Motorsport 7 or Forza Horizon 4."

Prize cratet vaikuttavat niin moneen eri osa-alueeseen Forza 7:ssä, ettei niiden poistaminen onnistu ihan heti. Suunnitelmana onkin poistaa ne "talven aikana". Forza Horizon 4 on määrä julkaista 2. lokakuuta PC:lle ja Xbox Onelle.

On syytä painottaa, etteivät Forzan loot-laatikot ole olleet tähänkään mennessä tarjolla oikeaa rahaa vastaan, mutta että loot-laatikot poistetaan nyt silti kokonaan.

Forza Motorsport 7

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Hot Wheels tulossa Forza Motorsportiin

Hot Wheels tulossa Forza Motorsportiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Hot Wheels -autot ja -varusteet ovat tulossa sekä peliin Forza Motorsport 7 että Forza Horizon 4. Linjoille sisältö saadaan marraskuun päivityksen mukana 6. marraskuuta...Ladataan seuraavaa sisältöä