Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo 5: Guardians

Ei Halo 5: Guardiansin PC-julkaisua suunnitelmissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aiemmin tällä viikolla myös Halo 5 on ollut otsikoissa, sillä verkkosivun ylälaitaan ilmaantui Windows 10 -logo.

Asia pantiin merkille ResetErassa, ja asiaa oli kysytty Microsoftin tuesta. Selvisi, että alunperin Halo 5 oli niin sanottu Play Anywhere -nimike.

Tieto oli kuitenkin väärä, ja korjauksen esitti Frank O'Connor todeten, että joskus Halo 5 saattaa tulla myös PC:lle, mutta toistaiseksi sellainen ei ole työn alla.

"Sorry guys that's an error. That's two inaccurate Halo stories this morning but understandable. It's not impossible H5 could come to PC one day but it's not being worked on at this time. Black and white, no semantic trickery."

Halo 5: Guardians

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Xboxin peli-ikoni Master Chief on jälleen täällä. Nostaako Halo 5: Guardians pitkäaikaisen sarjan suunnan jälleen nousuun?

0
Envy tekee paluun Haloon

Envy tekee paluun Haloon

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

E-urheiluorganisaatio Envy on ilmoittanut palaavansa kilpailulliseen Haloon. Samalla kerrottiin neljä aktiivista pelaajaa. - Bradley "aPG" Laws - Justin...

0
TOX Gaming voitti HCS-finaalit

TOX Gaming voitti HCS-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Halo Championship Series (HCS) -finaalit käytiin viime viikonloppuna, ja voittajaksi päätyi TOX Gaming. Finaalissa kaatui Team Reciprocity. Yllättävää oli se, että...Ladataan seuraavaa sisältöä