Suomi
Gamereactor
uutiset
Need for Speed: Hot Pursuit

Ei Hot Pursuit -lisäriä PC:lle

Olisiko palautteen paikka?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA on läpsäissyt PC-pelaajia likaisella rukkasella päin näköä, ja vahvistanut Big Downloadille ettei PC-koneille tulla julkaisemaan Super Sports -lisäriä Need for Speed: Hot Pursuitiin. Kirvelyä vain pahentaa lisätieto siitä että tämä tuomio koskee kaikkia lisäripaketteja.

Criterion Gamesin edustaja on tämän lisäksi selvittänyt pelin foorumeilla että heillä on rajallinen määrä resursseja, eivätkä he voi toimittaa uutta sisältöä kaikille alustoilla. Samaan hengenvetoon edustaja tosin totesi että PC:lle on tulossa vielä joitain päivityksiä ja sisältöä, mitä tämä sitten mahtaa tarkoittaakin.

On syytä muistaa että 2K Games julisti aikanaan ettei PC:lle käännetä Bioshock 2:n kahta viimeistä lisäriä, mutta siitä nousi niin suuri älämölö, että ne paljonpuhutut puuttuvat resurssit sitten yllättäen löytyivätkin jostain. Kannattaisiko nytkin rohkaista nyhjäisemään tyhjästä?

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Need for Speed: Hot PursuitScore

Need for Speed: Hot Pursuit

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Burnout-sarjasta tunnettu Criterion lainaa Need for Speedin kehitysvastuuta ja panostaa vauhdikkaisiin poliisitakaa-ajoihin. Kuinka kokonaisuus toimii?Ladataan seuraavaa sisältöä