Suomi
Gamereactor
uutiset
Darksiders

"Ei kökköä jatko-osaa Darksidersille"

Nordic Games lähestyy hankintojaan realistisesti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nordic Gamesin pomo Lars Wingefors on tuoreessa haastattelussa todennut monia asioita, jotka varmasti rauhoittavat mm. Darksiders-sarjan fanien mieltä.

Nordic osti juuri joukon edesmenneen THQ:n pelejä, joka herätti keskustelua, koska kyseessä on puhdas julkaisija, jolla ei ole omia studioitaan. Onneksi Wingeforsin mukaan he tietävät sen itsekin:

"Meidän täytyy olla todella rehellisiä. Minä olen pelialalla oleva bisnesmies. Me emme ole luova, lahjakas kehittäjä joka julkaisee omia, uusia versioitaan."

Darksiders-sarjan faneja Wingefors rauhoitteli toteamalla:

"Voitte ajatella Nordic Gamesia välikätenä mahtavien jatko-osien synnyttämiseksi. Jos me löydämme oikean tiimiin oikeilla ehdoilla, löydämme myös varmasti oikeat finassiratkaisut, jotta jatko-osa saadaan aikaiseksi. ... Pelien kehittäminen vaatii paljon aikaa. Tänä vuonna ei julkaista uutta Darksidersia. Minä en usko kökköjen jatko-osien julkaisemiseen."

Vaikuttaa siis siltä, että Nordic tietää omat vahvuutensa ja heikkoutensa, ja näiden ostamilla pelisarjoilla on edessään lupaava tulevaisuus.

Darksiders

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
DarksidersScore

Darksiders

ARVIO. Kirjoittaja Thomas Blichfeldt

Jumalan järjestyspoliisi on petetty, ja Blichfeldt yrittää saattaa syyllisiä vastuuseen. Miltä Vigil Gamesin apokalyptinen sarjistoiminta maistuu?

0
Darksiders Remaster vahvistettu

Darksiders Remaster vahvistettu

UUTINEN. Kirjoittaja Matti Isotalo

Pelin julkaisseelta Nordic Gamesilta on saatu nyt vahvistus viimeviikkosiin huhuihin ensimmäisen Darksidersin remasteroinnista. Julkaisun nimi tulee olemaan Darksiders:...Ladataan seuraavaa sisältöä