Suomi
Gamereactor
uutiset
Rocksmith

Ei Rocksmithiä tänä vuonna

Euroopan julkaisupäivää viivästetään

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft on vahvistanut Facebookissa, että Rocksmithiä ei tulla julkaisemaan Euroopassa ennen vuotta 2012. Peli ilmestyy Amerikassa jo ensi viikolla, mutta johtuen "musiikin lisensioimisesta ja muista ulkoisista seikoista" me joudumme vartomaan sitä vielä kuukausia.

Ubisoftilla on varoituksen sanoja niille jotka aikovat olla malttamattomia ja tilata pelin Amerikasta: "Teette tämän omalla vastuullanne."

Pelin Xbox 360 -versio on nimittäin aluelukittu, ja vaikka PS3-versio ei ole, se ei puolestaan tue PAL-standardia. Lisäksi PlayStation Store on aluelukittu joten sitä kautta ennen aikojaan maahantuotuun peliin ei saa lisää biisejä.

Rocksmith on uusi askel musiikkipelien evoluutiossa, ja siinä pelaajat koittavat pysyä mukana biiseissä oikean sähkökitaran avulla, oppien siinä samalla kitaransoiton jalon taidon.

Rocksmith

Aiheeseen liittyviä tekstejä

RocksmithScore

Rocksmith

ARVIO. Kirjoittaja Joni Eriksson

Musiikkipelirintaman hiljaisuuteen on tulossa muutos, sillä vuosi sitten jenkeissä julkaistu Rocksmith tekee vihdoin tuloaan Eurooppaan.

Rocksmith

Rocksmith

ENNAKKO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Ubisoftin Rocksmithin tavoite kaukana bilepeligenrestä. Tämän pelin pointtina on ainoastaan oppia soittamaan kitaraa.Ladataan seuraavaa sisältöä