Suomi
Gamereactor
artikkelit

Electronic Arts E3 2015: Kaikki tärkeimmät julkistukset

Kaikki suurimmat uutiset ja paljastukset EA:n E3 2015 -lehdistötilaisuudesta yhdessä kätevässä listassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA:n lehdistötilaisuus alkoi tieteispelien merkeissä, sillä ensimmäisenä esiteltiin Mass Effect: Andromeda. Sarjan neljäs peli sijoittuu nimensä perusteella uuteen galaksiin ja sen lyhyessä trailerissa näkyi muun muassa lyhyt vilahdus tähtikartasta sekä planeettojen pinnalla viilettävästä ajoneuvosta, joka tuo elävästi mieleen pelisarjan ensimmäisen osan. Andromedan galaksia päästään tutkimaan ensi vuoden jouluna PC:llä, PS4:llä ja Xbox Onella.

Tämä ei ollut julkaisijan ainoa scifiin keskittyvä paljastus, sillä luvassa oli parin pelin verran toimintaa Star Warsin maailmassa. Verkkoroolipeli Star Wars: The Old Republic saa uuden lisäosan Knights of the Fallen, joka on ilmainen kaikille pelin ostaneille. Sen voi ladata itselleen 27. lokakuuta. Star Wars: Battlefrontista näytettiin puolestaan pelikuvaa esittelevä traileri, jossa Imperiumi ja Kapinalliset ottivat toisistaan mittaa jäisellä Hoth-planeetalla. Star Wars: Battlefront saapuu kauppoihin marraskuun 17. päivä.

Nettiräiskintä Plants vs Zombies: Garden Warfare 2:n kerrottiin putkahtavan ulos ensi vuoden alussa. Peli saapuu PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Pelistä löytyy uudistettu neljän pelaajan yhteistyötä painottava pelitila. Kehittäjä lupasi myös tukea kasvien ja zombien sotimista tuntuvasti julkaisun jälkeen. Suurin osa julkaistavista lisäosista pitäisi olla täysin maksuttomia.

Muita iskeviä uutisia olivat eri nimekkeiden julkaisupäivien julkistamiset. Mirror's Edge Catalyst hyppii, pomppii ja kiipeää konsoleille ja PC:lle 23. helmikuuta. Need for Speedin autoja pääsee puolestaan tuunaamaan 3. marraskuuta. NHL 16 valloittaa todennäköisesti tänäkin syksynä Suomen myyntitilastot ja saapuu kauppojen hyllyille 17. syyskuuta. Lehdistötiedotteessa kerrottiin, että pelin kehittämisessä on hyödynnetty enemmän fanien antamaa palautetta kuin koskaan aikaisemmin. Jalkapallon legendaarinen pelaaja Pelé kävi tämän jälkeen lavalla kertomassa FIFA-sarjan uusimman osan ominaisuuksista. Ennakkotunnelmat kyseisen pelin parista voit lukea Gamereactorin sivuilta vielä tämän viikon aikana.

Tämä on mainos:

Täysin uusia nimekkeitä paljastettiin ainoastaan yksi ja kyseessä oli pulmapelejä ja tasoloikkaa yhdistelevä Unravel. Ruotsalaisen indie-kehittäjän uutukainen toi mieleen esimerkiksi Yoshi's Woolly Worldin ja Journeyn yhdistelmän.

E3-messut eivät ole vielä kuitenkaan ohitse. Pääset katsomaan kaikki tuoreimmat uutiset, trailerit ja ennakot Gamereactorin teemasivulta täältä. Sitä kautta voit myös seurata suorana suurimpia lehdistötilaisuuksia.

Electronic Arts E3 2015: Kaikki tärkeimmät julkistukset
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä