Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
Magic Mike XXL

Magic Mike XXL

Tanssivat miehet tien päällä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Vuonna 2012 suuren yleisön tietoisuuteen ponnahti näyttelijä Channing Tatum roolisuorituksellaan elokuvassa Magic Mike. Miesstrippareista kertovassa rainassa Tatum erottui niin näyttelijäntaitojensa, ulkonäkönsä kuin tanssiliikkeidensäkin ansiosta. Jatko-osassa palataan monella tavalla niin sanotusti astialle.

HQ

Stripparina työskennellyt Mike (Tatum) on ollut kolme vuotta poissa kuvioista. Tuona aikana hän on perustanut huonekalualan yrityksen ja ostanut itselleen talon. Vanhat työkaverit ottavat Mikeen yhteyttä ja kertovat järjestävänsä vielä yhden ison show'n, ennen kuin siirtyvät itsekin tekemään jotain muuta. Mike tietenkin vastaa myöntävästi, ja näin alkaa matka kohti viimeisen show'n estradia. Elokuvassa tärkeää ei ole päämäärä vaan matka, jolla sinne päädytään. Loppuratkaisu ei ole erityisen tyydyttävä, joten ilmeisesti seuraava jatko-osa on jo pohdinnassa.

Leffan kantavana voimana on strippariviisikon keskinäinen sanailu. Kundit tsemppaavat ja haastavat toisiaan aina vain parempiin suorituksiin, oli sitten kyse työstä tai naisten kaatamisesta. Elokuvan kahden tunnin kesto on hieman liian pitkä. Ylimääräistä mittaa aiheuttavat lukuisat strippauskohtaukset, jotka ovat kyllä akrobaattisesti ja visuaalisesti taidokkaita, mutta varsinkin mieskatsojan näkökulmasta melkoisen puuduttavia.

Tarinankuljetus on helposti seurattava ja laahaavia strippausesityksiä lukuun ottamatta kerronta etenee juuri sellaisella rytmillä kuin odottaa sopii. Kuvakulmat ja leikkaus pelaavat hyvin yhteen äänimaailman ja runsaan värienkäytön kanssa. Magic Mike XXL on visuaalinen kokemus riippumatta siitä, kumpaa sukupuolta sattuu itse olemaan.

Lisämateriaaleissa on vain kymmenminuuttinen pätkä tanssikoreografioiden teosta, ja lisäksi yhden elokuvassa olleen esityksen pidennetty versio. Lisäreiden vähyydestä ei kuitenkaan osaa valittaa, sillä mukana on juuri se katsaus, joka jäi leffaa katsoessa mietityttämään. Tanssiliikkeisiin on uhrattu huima määrä aikaa ja vaivaa, mikä todella näkyy lopputuloksessa.

Tämä on mainos:

Magic Mike XXL on miesstrippariryhmän matkakertomus heidän viimeisestä keikastaan. Katselunautintoon vaikuttaa merkittävästi se, kokeeko kuuluvansa elokuvan kohderyhmään.

Magic Mike XXLMagic Mike XXL
Magic Mike XXLMagic Mike XXL
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä