Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
The Planet of the Future

The Planet of the Future

2500-luvulle tultaessa tiede on onnistunut herättämään esihistoriallisia eläimiä henkiin. Samalla maailmaan pulpahti tauti, joka muuttaa ihmiset verenhimoisiksi mutanteiksi. Ihmiset ovat lajina taantuneet takaisin pienten heimoyhteisöjen tasolle. Nimekkäänä näyttelijänä nähdään Sean Bean eli itse Boromir ja ohjaajana Taistelutovereista tunnettu Mikael Salomon. Mikä voisi mennä vikaan?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Kotelo ilmoittaa rainan nimeksi The Planet of The Future, mutta alkutekstien jälkeen elokuva nimeää itsensä The Lost Future. Ei hyvältä näytä. Infektoituneiden ihmisten kumimaskit ovat melko varmasti Sormuksen herran uruk-hai-jäämistöä. Voi kiesus sentään. Nörtti ja soturi haikailemassa saman naisen perään? No tottahan toki sekin löytyy. The Planet of The Future ei onnistunut viihdyttämään millään tasolla, vaikka yritin antaa sille mahdollisuuden.

HQ

Rainan onnistunein osuus on sen maalaama maailma. Kasvillisuuden verhoama suurkaupunki tuo hyvällä tavalla mieleen pelin Enslaved: Odyssey to The West. Ajatus ihmiskunnan taantumisesta takaisin luolamiehen asteelle on sekin mielenkiintoinen, mutta zombimaisen puoliälyiset mutantit ovat vikatikki. Suurin osa ruutuajasta kuluu erilaisissa taistelu- tai pakenemiskohtauksissa, ja itse maailman valottaminen katsojalle jää lapsipuolen asemaan. Asiaa ei auta sekään, että varsinaista loppuratkaisua ei ole. Elokuva tuntuu ylipitkältä pilottijaksolta televisiosarjalle, jollainen sen ehkä olisi pitänyt ollakin.

The Planet of The Futuren puitteet ovat kunnossa, mutta lopullinen tuote on joka paikasta vajaaksi jätetty sillisalaatti.

The Planet of the Future
The Planet of the FutureThe Planet of the Future
Tämä on mainos:
03 Gamereactor Suomi
3 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä