Suomi
Gamereactor
lifestyle

Elon Musk on virallisesti istuttanut Neuralink-sirun henkilön sisään

"Alustavat tulokset osoittavat lupaavaa neuronipiikkien havaitsemista", Teslan omistajan mukaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Elon Muskilla on sormensa monissa piirakoissa. Outojen ajoneuvojen tekemisestä rakettien ampumiseen avaruuteen ja tuskin sosiaalisen median alustan pitämiseen, hän on lievästi sanottuna hieman kiireinen mehiläinen. Yksi hänen monista projekteistaan on Neuralink, laite, jonka on tarkoitus antaa sinulle pääsy tekniikkaan päässäsi.

Yhtä dystooppiselta ja futuristiselta kuulostava Muskin Neuralink on juuri tullut ensimmäiseen ihmiseensä, ja ilmeisesti kaikki menee hyvin. Musk kirjoitti yksinkertaisesti X: lle, että "ensimmäinen ihminen sai implantin Neuralinkilta eilen ja toipuu hyvin. Alustavat tulokset osoittavat lupaavaa neuronipiikkien havaitsemista."

Musk paljasti myös, että Neuralinkin ensimmäinen tuote on nimeltään Telepathy. Ei ole vielä sanaa siitä, milloin se julkaistaan, mutta se lupaa paljon ominaisuuksia, mukaan lukien laitteiden hallinta vain ajattelemalla.

Tämä on mainos:

Kaikki kuulostaa vaikuttavalta, mutta meidän on odotettava ja katsottava, mihin tekniikka todella pystyy. Saisitko Neuralinkin pääsi sisään?

Elon Musk on virallisesti istuttanut Neuralink-sirun henkilön sisään
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä