Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Elon Musk tarjoutuu maksamaan ihmisten oikeudenkäyntikulut

"No limit" kuulostaa aluksi jännittävältä, mutta voi johtaa komplikaatioihin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Elon Musk on usein mainostanut itseään sananvapauden johtajana. Tämän väitteen kumoaminen kestää noin kaksi sekuntia, kun näet, kuinka helposti hän poistaa viestit, jotka pilkkaavat häntä tai hänen ystäviään, mutta hän tekee silti tiettyjä muutoksia Twitteriin/X: ään yrittääkseen edistää sananvapautta.

Hänen viimeisin ideansa on maksaa kaikki oikeudenkäyntikulut niiltä, joihin heidän sosiaalisen median alustalleen lähettämänsä asia on saattanut vaikuttaa työssä. Sosiaalisen median jalanjälkesi voidaan nykyään usein yhdistää työhösi, ja monet pitävät sitä epäreiluna. Vaikka tämä saattaa kuulostaa kunnolliselta ajatukselta paperilla, siinä on pieni ongelma.

Monissa tapauksissa ihmiset voidaan irtisanoa epäoikeudenmukaisesti asioista, joita he ovat julkaisseet verkossa, mutta on myös mahdollista, että Musk voi tukea ihmisiä, jotka ovat luoneet haitallista sisältöä. Hän on myös asettanut rajoittamattoman politiikan tälle oikeudenkäyntimaksujen kattavuudelle, mikä voi johtaa joihinkin komplikaatioihin tiellä riippuen siitä, kuinka moni ihminen tarttuu Muskin tarjoukseen.

Tämä on mainos:

Mitä luulet? Onko tämä hyvä liike sananvapaudelle?

Elon Musk tarjoutuu maksamaan ihmisten oikeudenkäyntikulut


Ladataan seuraavaa sisältöä