Suomi
Gamereactor
lifestyle

Emilia Clarke palkittiin MBE:llä uudenvuoden kunnianosoitusten listalla

Clarke on rakentanut hyväntekeväisyysjärjestöä äitinsä kanssa vuodesta 2019.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Me kaikki tunnemme Emilia Clarken roolistaan Daenerys Targaryenina Game of Thronesissa, mutta hänet on äskettäin tunnustettu hyväntekeväisyydestä, jonka hän loi äitinsä kanssa vuonna 2019 auttaakseen aivovammoista kärsiviä ihmisiä ja lisätäkseen tietoisuutta niistä.

Clarke itse kärsi kahdesta aivoverenvuodosta 20 -vuotiaana ennen hyväntekeväisyysjärjestön perustamista. Saatuaan MBE:n äitinsä kanssa näyttelijällä oli seuraavaa sanottavaa:

"Voin sanoa meidän molempien puolesta, että MBE on asian ja hyväntekeväisyyden puolesta, ja siksi se on paha. Siihen se on hämmästyttävää. Ja kuka ei halua mennä palatsiin? Olen kysynyt, voinko ottaa koirani, mutta ilmeisesti et voi", hän kertoi BBC Newsille. #10
Näyttää siltä, että Clarke ja hänen äitinsä Jenny saavat palkinnon ensimmäistä kertaa, kun äiti ja tytär saavat saman palkinnon samassa kunnialuettelossa. Myös Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella MBE tai Britannian imperiumin erinomaisin järjestys on palkinto, joka annetaan "erinomaisesta saavutuksesta tai palvelusta yhteisölle, jolla on ollut pitkäaikainen ja merkittävä vaikutus".

Emilia Clarke palkittiin MBE:llä uudenvuoden kunnianosoitusten listalla
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä