Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
ennakot
Star Trek: Bridge Crew

Star Trek: Bridge Crew

Kaukaisessa galaksissa kavereiden kanssa

Paperilla Star Trek: Bridge Crew on jokaisen fanin unelma. Maksimissaan neljä pelaajaa omaksuu tähtiristeilijää ohjaavan henkilökunnan roolin. Yhdessä he kuljettavat alusta tilanteissa, joita on nähty vuosikymmenien aikana lukuisissa TV-sarjoissa ja elokuvissa. Star Trek: Bridge Crew hakee innoituksensa muun muassa Artemis Spaceship Bridge Simulatorilta, mutta koko idea on nyt viety virtuaalitodellisuuteen. Tämä tietysti tekee pelistä paljon immersiivisemmän kokemuksen kuin yksikään Star Trek -peli sitä ennen.

Pelin potentiaalinen mahtavuus ei vieläkään ole tiedossa, mutta kaksi tuntia kestäneen testauksen perusteella Bridge Crew'lla on mahdollisuudet olla erittäin viihdyttävä peli. Yksinpelinä tekoälykaverien kanssa se ei varmaankaan onnistu pitämään mielenkiintoa yllä kovinkaan pitkään. Toisaalta saman mielisten kavereiden kanssa Bridge Crew saattaa hyvinkin olla erittäin nautittava kokemus.

Täydellinen peli Bridge Crew ei missään nimessä ole, ja suurin osa nautinnosta syntyy ympäristöstä ja tunnelmasta varsinaisen pelimekaniikan sijasta. Yleensä miltei mikä tahansa muuttuu paremmaksi kavereiden seurassa, ja sama pätee ehdottomasti myös Star Trek: Bridge Crew'hun. Tässä tapauksessa yhteistyö kavereiden kanssa ja roolin pelaaminen ovat kaiken keskiössä.

Kapteenin tehtävä on enemmän toiminnan ohjaamisessa, kun taas muilla paikoilla kyse on tiettyjen tehtävien suorittamisesta. Kapteeni toimii yhdistävänä linkkinä muiden kolmen pelaajan kesken. Varsinainen vuorovaikuttaminen pelin sisällä ei ole kapteenilla kummoinen, mutta tehtävän erilaisuus muihin verrattuna tekee hommasta mielenkiintoisen.

Kahdella muulla pelaajalla on kapteenia huomattavasti enemmän kykyä vuorovaikuttaa pelin kanssa, kuten esimerkiksi laukaista fotonitorpedoja ja tietysti ohjata alusta. Insinööriksi nakitettu neljäs pelaaja korjailee vahingoittuneita järjestelmiä ja suuntaa toimintaan tarvittavaa sähkövirtaa oikeisiin paikkoihin. Toisin sanoen insinööri on moninpeliräiskinnöistä tuttu lääkintämies. Testauksen perusteella juuri aseita ja itse alusta ohjaavilla oli kaikkein hauskinta, mutta toisaalta korkeammilla vaikeustasoilla kapteenin ja insinöörin roolit nousevat merkittävään asemaan.

Star Trek: Bridge CrewStar Trek: Bridge CrewStar Trek: Bridge CrewStar Trek: Bridge Crew
Star Trek: Bridge CrewStar Trek: Bridge CrewStar Trek: Bridge CrewStar Trek: Bridge Crew