Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
ennakot
Marvel vs. Capcom: Infinite

Marvel vs. Capcom: Infinite

Tarinatilakin on tulossa, mutta keskitytään nyt vain taistoihin.

  • Teksti: Sergio Figueroa (Käännös: Markus Hirsilä)

Marvel vs. Capcom: Infinitessa ei ole järjestysnumeroa 4, koska pelissä on ensimmäistä kertaa sarjan historiassa myös pelattava tarinatila. Sen pitäisi vastata kysymykseen, miksi kaksi niin erilaista universumia on päätynyt turpakäräjille keskenään. Tästä huolimatta Gamereactorin ennakko keskittyi pelin siihen kaikkein olennaisimpaan osuuteen eli taisteluun.

Capcom lupailee aiempaa enemmän marvelmaista menoa, jossa henkilöhahmoja ajavat eteenpäin juonelliset vaikuttimet. Hyvä ja paha käyvät selviksi välivideoissa ja dialogissa. Esimerkiksi Iron Man ja Mega Man eivät kuluta aikaansa tykkien koon vertailuun, vaan liittoutuvat Ultron Sigmaa vastaan. Pahiksen aikeena on tartuttaa kaikkeen orgaaniseen elämään kyberneettinen virus.

Tällä hetkellä on tiedossa, että kaikkiaan 13 taistelijaa on liittymässä taistoon. Kavalkadi on sekalainen joukko Capcomin, Avengersin ja Guardians of the Galaxyn hahmoja. Oletettavasti tappelijoiden määrä kasvaa julkaisun lähestyessä, joten hahmojen kokonaislukumäärä ei ole vielä tiedossa. Odotettavissa on silti enemmän X-Men-hahmoja, Street Fighterin mätkijöitä ja Mega Mania.

Tuttu 2 vs. 2 -tappelu tekee paluun, ja avain voittoon on oikea-aikainen hahmojen välillä vaihteleminen. Marvel vs. Capcom -peleissä meno on mahdollisimman vauhdikasta, ja mukaan heitetään vielä annos perinteistä nappien hakkausta. Moinen ei toimisi esimerkiksi Street Fighterissa. Jo muutaman matsin jälkeen oli selvää, että Infinitessä tiimipelaamisen hyödyntäminen on suorastaan elinehto.

Ensimmäisen matsin pariksi päätyivät Ryu ja Chun-Li, ja jo alkutahdit havainnollistivat sarjalle ominaista kaoottista menoa. Pienellä kokemuksella on helppo tehdä jopa 15 iskun yhdistelmähyökkäyksiä. Toinen ottelu olikin jo aivan toista maata: Chris Redfield ja Ultron luottivat pääasiassa kaukaa tehtäviin hyökkäyksiin, ja osumat tuntuivat harmillisen sattumanvaraisilta. Itse asiassa jotkut hahmot on selvästi suunniteltu ennen kaikkea matkan päästä tehtäviin taistoihin.

Marvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: Infinite
Marvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: Infinite
Marvel vs. Capcom: Infinite
Marvel vs. Capcom: Infinite