Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
ennakot
Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II

Assault Theedillä, ja muitakin muutoksia

  • Teksti: Sam Bishop (Käännös: Markus Hirsilä)

Facebook
TwitterReddit

Star Wars Battlefront II oli vahvasti esillä Electronic Artsin E3-tilaisuudessa. Näytillä oli moninpelin Assault-taisto Naboo-planeetan Theedillä, jonka voi muistaa Episode I -elokuvasta. Esittelyn jälkeen Gamereactor pääsi kokeilemaan samaa taistelua PS4:llä. Kloonijoukkueen tehtävänä oli puolustautua separatistidroidien hyökkäystä vastaan.

Ensimmäisessä vaiheessa droidit käyttävät kuljetuslaitetta (transporter) aikomuksenaan saavuttaa kuninkaallisen palatsin portit. Sen jälkeen droidien on määrä pitää hallussaan kahta pistettä palatsin sisäpuolella. Kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa tapellaan valtaistuinsalissa, jota kloonien tulee varjella droideilta. Hyökkääjillä on rajaton määrä elämiä tavoitteen saavuttamiseksi.

Otteluista muodostuu huomattavasti taktisempi kokemus kuin mitä alkuperäisellä pelillä koskaan oli tarjota. Pelimuoto itsessään ei ole kovin erilainen, mutta erilaisten kikkojen hyödyntämisestä on selviä etuja. Pelkästään puolustajien ampuminen riittävän pitkään ei aina riitä. Esimerkiksi kentän koon vuoksi kuljetuslaitteen tuhoamisyritykset on mietittävä tarkkaan, mikäli mielii pysyä hengissä. Tarkkuuskiväärillä kaukaa ampujat ovat siis hyödyllisiä, samoin kuin kranaatit ja sivustaan koukkaaminen. Erityisesti kannatti suojella ion disruptor -aseita, koska niillä saa tehtyä merkittävää vahinkoa kuljetuslaitteelle.

Hahmoluokkia on neljä. Specialist on hyvä pitkän matkan taistoon tarkkuuskiväärin kanssa, kun taas Heavy on tulivoimaisempi lähietäisyydellä. Kaikilla luokilla on omat kykynsä, aseensa ja lisävarusteensa. Kaikkia luokkia pääsee myös muokkaamaan mieleisekseen erilaisilla Starcardeilla. Suosikiksi muodostui keino, jolla sai palautettua itselleen terveyspisteitä päästämällä vastustajan pois päiviltä.

Star Wars Battlefront IIStar Wars Battlefront IIStar Wars Battlefront II
Star Wars Battlefront IIStar Wars Battlefront II