Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
ennakot
Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Lakki päähän, viikset ojoon ja Marion kanssa matkalle!

  • Teksti: Matthias Holmberg (Käännös: Markus Hirsilä)

Bowser on kaapannut prinsessa Peachin ja häipynyt Sienivaltakunnasta aikeenaan avioitua Peachin kanssa jossain kaukana. Marion on siis lähdettävä perään. Super Mario Odyssey'n ideana on matka, joka innoittuu vahvasti Super Mario 64:n avoimesta rakenteesta. Tutkittavana on monen monituista erilaista valtakuntaa.

Kuusi maailmaa on toistaiseksi paljastettu, mukaan lukien värikäs Luncheon Kingdom ja esihistoriallinen Cascade Kingdom. Jokaisessa maailmassa on omat hahmonsa, vihollisensa, sivutehtävänsä ja minipelinsä. E3-testauksen aikana Gamereactor pääsi tutkimaan kalloheppujen asuttamaa Tostarenaa. Kartta osoitti päätehtävän suuntaan, mutta oli vain pakko pysähtyä matkalla nuuskimaan paikkoja. Seurasi runsaasti loikkimista, juoksemista ja kierimistä piilotettujen tavaroiden perässä. Asukkaiden kanssa pääsi puhumaan, kaupoissa sai tehdä ostoksia ja tietysti maisemia ihailla. Ympäristön tutkiminen oli nautinnollista hyvän ohjauksen ja kenttäsuunnittelun ansiosta.

New Donk Cityn kaduillakin pääsi kulkemaan, jota kansoittavat kovasti meidän näköisemme ihmiset. Mario ei oikein tuntunut sopivan joukkoon mitenkään, mutta kaupungin tutkiminen on silti erittäin mielenkiintoista. Taksilla voi ajaa ja katulamppuihin hypätä kuin ne olisivat perinteisiä kolikkoneliöitä. Kaduilla on paljon viittauksia Nintendon historiaan, kuten paikat Cranky Avenue, Dixie Street ja Diddy's Mart. Vaikuttaa siltä, että New Donk City sijoittuu alkuperäisen Donkey Kong -pelin maisemiin.

Jopa Donkey Kongin punaisia rakennuspalkkeja on nähtävissä, ja se alkuperäinen pulassa oleva neito Pauline on nyt kaupungin pormestarina. Hän kysyy Mariolta apua jazz-bändin kokoamiseen kaupungin juhlallisuuksia varten. Tämä olikin kokeillun demon päätehtävä. Tarkoituksena on löytää orkesterin jäsenet, jossa Pauline itse toimii laulajana. Onneksi New Donk Cityssa on muutakin tekemistä.

Super Mario OdysseySuper Mario OdysseySuper Mario Odyssey
Super Mario OdysseySuper Mario OdysseySuper Mario Odyssey