Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
ennakot
Uncharted: The Lost Legacy

Uncharted: The Lost Legacy

Elämä jälkeen Nathan Draken

  • Teksti: Anne Zarnecke (Käännös: Markus Hirsilä)

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Viime vuoden Playstation Experience -tapahtumassa Naughty Dog julkisti itsenäisen lisäosan Uncharted: The Lost Legacy. Markkinointikoneisto ei puhu pelistä laajennuksena, vaan omana itsenäisenä kokemuksenaan. The Lost Legacy julkaistaan elokuussa, ja Gamereactor pääsi testaamaan menoa Chloe Frazerin saappaissa.

Chloesta tiedetään lähinnä se, että hänellä oli vuosia sitten suhde Nathan Draken kanssa. Tiedoiltaan ja taidoiltaan Chloe on Nathanin vertainen, ja Uncharted 2:ssa (ja 3:ssa) tehdyn esityksen ansiosta Chloe saavutti fanien suosion. Tästä syystä hänet valittiin parrasvaloihin The Lost Legacyssa ohjaaja Shaun Escaygin mukaan.

Chloen ohella mukana on Nadine Ross, joka nähtiin ensi kerran Uncharted 4:ssä. Palkkasotilaaksi ryhtynyt Nadine liittyy Chloen seuraan matkalle, jonka tarkoituksena on löytää myyttinen muinainen esine. Ajallisesti tarina sijoittuu vajaan vuoden verran eteenpäin Uncharted 4:n tapahtumien jälkeen.

Etsitty esine on The Tusk of Ganesha, joten matka suuntautuu Intian vuoristoon. Tuttuun malliin etsintään tulee mutkia: muutkin ovat aarteen perässä, eivätkä epäröi käyttää tarvittaessa väkivaltaa. Uusista päähenkilöistä huolimatta Uncharted-pelien tuttu kaava on läsnä alusta alkaen tunnelmaa ja pelattavuutta myöten.

Alle tunnissa aloittamisesta on päädytty hylättyihin raunioihin, koettu tiivistunnelmaisia tulitaisteluita ja vaivattu aivoja pulmatehtävissä. Painopiste on selvästi toiminnassa, mutta suoraviivainen pyssyttely ei aina ole avain voittoon. Näin ollen hidas hiippailu on ajoittain erittäin suositeltava lähestymistapa.

Uncharted: The Lost LegacyUncharted: The Lost LegacyUncharted: The Lost LegacyUncharted: The Lost Legacy
Uncharted: The Lost LegacyUncharted: The Lost LegacyUncharted: The Lost Legacy