Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
ennakot
NHL 18

NHL 18 beta

EA ei enää jaa demoja, mutta pitää betatestejä mainostaakseen tulevia pelejään. Testissä NHL 18.

  • Teksti: Daniel Andersen (Käännös: Markus Hirsilä)

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

NHL 18 on saanut fanien keskuudessa paljon vähemmän huomiota verrattuna aiempien vuosien edeltäjiinsä. Tämä johtuu siitä, ettei NHL 18 tarjonne mitään vallankumouksellista, vaan enemmänkin hioo jo olemassa olevaa pohjaa entistä paremmaksi. Suurimmat uudistukset ovat NHL Threes, edistyneemmät taitoliikkeet, parempi tekoäly ja uudistettu puolustuksellinen skill stick -ohjaus.

NHL muutti taannoin jatko-aikasääntöjään siten, että perinteinen viiden minuutin jatkokähinä 4 vs. 4 -kokoonpanolla muuttui muotoon 3 vs. 3. Kuuden pelaajan tiivistunnelmainen taisto jäällä on jännittävää seurattavaa, ja EA Sports Vancouver on huomannut saman.

NHL Threes on eräänlainen pelihalliversio 3 vs. 3 -jatkoajasta. Lyönneissä on enemmän voimaa, peli on nopeampaa ja maalivahdit ovat vähemmän taitavia. Jäähyjä ei anneta, mutta rangaistuslaukauksia kyllä. Erässä on vain yksi aloitustilanne, joten meno on melkoisen villiä. Jos maalivahti nappaa kiekon hanskaan, se ilmestyy keskelle kenttää vihollisjoukkueen haltuun. Sama tapahtuu maalin yhteydessä. Uudenlaiseen pelaamiseen tottuminen vie oman aikansa.

Perinteinen 3 vs. 3 -pelaaminen on nyt lisätty suosittuun EASHL:ään. Kolmen pelaajan joukolla jokainen ohjastaa yhtä pelaajaa, ja vastapuolella on samanlainen kokoonpano. Pelimuoto on yksi suosituimmista EA:n sarjassa. Tavalliset NHL:n säännöt ovat käytössä, ja tarkoituksenmukainen taktiikka on erittäin tärkeää. Täysillä päätyyn tehty rynnistys saattaa päättyä vastustajan läpiajoon, mikäli kiekko hukkuu kesken vyörytyksen. Pienemmällä pelaajamäärällä näin käykin varsin usein.

NHL 18NHL 18NHL 18NHL 18
NHL 18NHL 18NHL 18