Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
ennakot
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War

Toukokuussa Gamereactor julkaisi ennakkoraportin lokakuussa kauppoihin päätyvästä Middle-earth: Shadow of Warista. Nyt on tullut aika katsoa toisen kerran pelin nykykunto.

  • Teksti: Andreas Juul (Käännös: Markus Hirsilä)
Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Paikan päällä Yhdysvaltain Seattlessa Monolith halusi näyttää uusia puolia tulevasta pelistään Middle-earth: Shadow of War. Tässä ennakossa keskitytään uusiin pelimuotoihin Online conquest ja Vendetta.

Online conquestin idea on selvinnyt jo aiemmin. Päähenkilö Talion värvää joukkoihinsa örkkejä valloittaen Sauronin käskyläisten tukikohtia yksi kerrallaan. Verkossa pelattava conquest eroaa siten, että on mahdollista liittyä toisen pelaajan menoon, komentaa heidän linnakkeitaan ja katsoa toisen pelaajan luomia suhteita joukkojen välillä.

Michael de Platerin mukaan Monolith haluaa jokaisen läpipeluukerran tuntuvan erilaiselta, jossa on omat pienet tarinansa ja Mordorin asukkien keskinäiset suhteet. Online conquestissa pääsee siis näkemään osan muiden pelaajien luomasta kokonaisuudesta, joka on muodostunut Nemesis-järjestelmän toiminnan vuoksi. Michael de Platerin mukaan muunnelmia on niin paljon, ettei testiryhmä ole voinut kokeilla niitä kaikkia.

Online conquest on jaettu kolmeen eri vaikeustasoon. Silti on mahdollista koettaa kovimpia haasteita vasta aloittaneella hahmolla niin halutessaan. Tehtävien suorittaminen nostaa verkkosijoitusta eli rankingia verkon sosiaalisessa piirissä. Tämän tarkoituksena on rohkaista koko ajan parantamaan omaa tulostaan. Linnakkeita vallatessa muutama uusi kyky osoittautui selvästi hyödyllisiksi.

Middle-earth: Shadow of WarMiddle-earth: Shadow of WarMiddle-earth: Shadow of WarMiddle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of WarMiddle-earth: Shadow of WarMiddle-earth: Shadow of WarMiddle-earth: Shadow of War