Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
ennakot
Resident Evil 2

Resident Evil 2

E3-messuilla palattiin wanhan kanssa astialle.

  • Teksti: Andreas Juul (Käännös: Markus Hirsilä)
Facebook
TwitterReddit

Capcomin uusintaversio Resident Evil 2:sta julkaistaan seitsemän kuukauden kuluttua, ja E3-messuilla päästiin käsiksi denoon. Aivan ensiksi on huomioitava se, että toisin kuin aiemmat Resident Evil -uusintaversiot, Resident Evil 2 on käytännössä kokonaan uusittu peli alkaen uudesta rakenteesta, pelattavuudesta ja lisäsisällöstä. Merkittävin uudistus on muuttaa tuttu tankkiohjaus Resident Evil 4:n mukaiseksi kolmannen persoonan kuvakulmaksi.

Demo alkoi pelin alusta, jolloin keltanokkapoliisi Leon S. Kennedy saapuu Raccoon Cityn poliisiasemalle zombien irti pääsemisen jälkeen. Alkuperäisen pelin fanit (ja kauhuilun fanit yleensäkin) tuntevat olonsa kotoisaksi heti alusta alkaen, sillä Capcom on onnistunut tavoittamaan oikean tunnelman. Resident Evil 7:stä opitut kauhukeinot ovat tehokkaassa käytössä, joka ilmenee ennen kaikkea valaistuksessa ja äänitehosteissa.

Poliisiaseman tutkiminen tuntuu siis yhtä tuoreelta kuin silloin joskus kauan sitten, joskin ehkä vielä pelottavammalta kuin silloin joskus. Lisäksi mukana on uusia alueita, ja vanhoja on laajennettu. Tämä luo veteraaneillekin epämukavan tietämättömyyden tunteen. Toisin sanoen edes 20 vuoden kuluessa tehty valmentautuminen ei auta näitä uusia kauhuja kohdattaessa.

Resident Evil 2Resident Evil 2
Resident Evil 2Resident Evil 2