Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
ennakot
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Peli joka pyrkii tuomaan yhteen kaksi hyvin erilaista kohderyhmää.

  • Teksti: Juan A. Fonseca (Käännös: Markus Hirsilä)

Facebook
TwitterReddit

2018 on merkittävä vuosi Pokémonin maailmassa. Pokémon Let's Go, Pikachu!/Let's Go, Eevee! on ensimmäinen kerta, kun sarja nähdään Nintendo Switchillä. Hybridikonsoli mahdollistaa Pokémonin pelaamisen isolla ruudulla, joka on ollut fanien toiveissa jo pitkään.

Let's Go on Game Freakin ja Pokémon Companyn antama nimi pelille, jonka on määrä houkutella astialle tavallinen konsolipelaaja, käsikonsolipelaaja ja uudemmat pelaajat, jotka heittelevät poképalloja kadulla älypuhelimillaan. Potentiaalia siis on houkutella kaikki pelaajat yhden ja saman nimikkeen pariin yhdistäen tavalliset roolipelielementit, omat pelimekaniikat ja vähän vaikutteita Pokémon Go'stakin.

Gamereactor pääsi kokeilemaan Pokémon Let's Go'ta. Testialueena oli Viridian Forest, joka sijaitsee Viridian Cityn takana. Aiempia pelejä pelanneet tuntevat paikan välittömästi tutuksi, vaikka yleinen ulkonäkö onkin menneitä versioita yksityiskohtaisempi. Suurin ero menneeseen on se, että taskuhirviöt ovat nyt koko ajan näkyvissä. Klassiset satunnaistaistelut pitkässä ruohossa loistavat poissaolollaan, ja nyt olioita liikkuu ympäriinsä vapaasti. Näin pelaaja pääsee valitsemaan taistonsa vapaasti.

Samoilevan taskuhirviön kanssa kohdatessa tapahtuu siirtymä Pokémon Go'sta tuttuun näkymään. Ensimmäisestä persoonasta kohdataan pokémon ja päätetään toimista: heittää pallo olion nappaamiseksi, käyttää tavaroita tai paeta. Legendaarisen olion kohdatessa on taisteltava niin kuin vanhoista peleistä muistaakin, koska moiset elukat ovat harvinaisia ja ne saadakseen on tehtävä töitäkin.

Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!