Suomi
Gamereactor
ennakot
Remothered: Broken Porcelain

Remothered: Broken Porcelain

Stormind Games valmistautuu julkaisemaan toisen osan Remothered-saagasta. Gamereactor pääsi katsomaan peliä ennakkoon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Vuoden 2018 peli Remothered: Tormented Fathers toi framille jo unohtuneen kauhupelien lajityypin. Ensimmäinen osa suunnitellusta trilogiasta sijoittui Feltonin kartanoon Rosemary Reedin saappaisiin. Tarkoituksena oli selvittää kadonneen nuoren Celeste-tytön mysteeri, joka liittyy jollakin tavalla talon omistajaan Richard Feltoniin.

Peli oli mieleenpainuva, sillä pahikset eivät olleet tyystin pahoja. Näin pelaaja joutui jatkuvasti pohtimaan moraalisia asioita, mikä teki tarinankerronnasta poikkeavan. Pelattavuus keskittyi lähinnä selviytymiseen, ja pahisten tieltä poissa pysyttelemiseen. Kolmiosaisen saagan toinen osa Remothered: Broken Porcelain ei kauaksi harhaudu edeltäjänsä viitoittamalta tieltä, mutta esittelee uusia pelimekaniikkoja ja keinoja vuorovaikuttaa ympäristön kanssa. Broken Porcelain kertoo Jenniferin tarinan. Hän on teini-ikäinen tyttö, joka työskentelee varsin eristyneessä Ashmann Innissä.

Remothered: Broken PorcelainRemothered: Broken Porcelain
Tämä on mainos:

Ennakkoon peliä esitteli ohjaaja ja käsikirjoittaja Chris Darril ja tuottaja Antonio Cutrona. Viimeksi mainittu pelasi peliä, ja nähdyssä jaksossa Jennifer roikkui lihakylmiössä nilkoistaan. Nopeasti kävi ilmi, että edeltävän pelin tyyliin ideana on mysteerin ratkomisen ohella pysyä hengissä.

Lähistöllä liikkuu paljon vihamielistä väkeä, ja kaikki näyttävät kärsivän samanlaisesta silmätulehduksesta. Nyt suojaan pääsee uudella tavalla, ja sieltä voi myös kurkkia, koska kannattaa edetä. Näin esittelyn aikana myös pahikseen lukittautumista ja esineiden nikkarointia.

Nyt onnistuu myös salavihkainen hyökkäys, jolloin aloite siirtyy pahiksilta pelaajalle itselleen. Isku hidastaa kohteeksi valitun pahiksen liikkumista, mutta samalla hälyttää paikalle lukuisia kavereita. Paetessa on käytössä aiempaa enemmän kikkoja. Rosemary Reed pystyi lähinnä vain piiloutumaan ja juoksemaan, mutta Jennifer pystyy loikkimaan esteiden yli ja ryömimään huonekalujen alle.

Darril ja Cutrona painottivat kumpikin, että peliin pääsee hyvin mukaan, vaikka ei olisikaan ensimmäistä osaa pelannut. On silti selvää, että mukana on viittauksia aiempaan peliin, sillä onhan kyseessä se toinen osa trilogiasta. Stormind Gamesin uutukainen tuo mieleen The Shining -elokuvan Overlook-hotellin.

Tämä on mainos:
Remothered: Broken PorcelainRemothered: Broken Porcelain
Remothered: Broken PorcelainRemothered: Broken Porcelain

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä