Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Teamfight Tactics

Ensimmäinen Teamfight Tactics LAN -turnaus Las Vegasissa

Se on asetettu tämän vuoden joulukuulle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Teamfight Tactics on ollut kilpailullinen titteli monien vuosien ajan, se ei ole järjestänyt fyysistä LAN-tapahtumaa... vielä. Riot Games on ilmoittanut, että myöhemmin tänä vuonna se isännöi kaikkien aikojen ensimmäistä LAN TFT -turnausta, jossa parhaat pelaajat ympäri maailmaa suuntaavat Las Vegasiin saadakseen mahdollisuuden tulla kruunatuksi mestariksi.

Turnaus järjestetään 8.–10. joulukuuta MGM Grand Las Vegas Strip-kanavalla, ja meille kerrotaan, että tämä turnaus pelataan Set 10-turnauksessa ja siinä on avoin haarukkamuoto, joka antaa 512 kilpailijalle mahdollisuuden saada paikka tähän fyysiseen tapahtumaan.

"Haluamme, että TFT-esportsin tulevaisuus ilmentää lähestyttävyyttä ja taitojen monimuotoisuutta. Tämän saavuttamiseksi laajennamme esports-tapahtumiamme ja avaamme niitä enemmän kaikille, jotka haluavat kilpailla", sanoo TFT:n globaali johtaja Michael Sherman. "Tunnustamme kilpailukykyisen TFT:n uskomattoman potentiaalin ja olemme innoissamme voidessamme julkistaa kaikkien aikojen ensimmäisen maailmanlaajuisen LAN-tapahtumamme, joka järjestetään joulukuussa Las Vegasissa."

Riot Games ei ole vielä paljastanut tarkempia yksityiskohtia tapahtuman muodosta, palkintopotista ja niin edelleen, mutta meille kerrotaan, että tämä on ensimmäinen askel kohti TFT esportsin tulevaisuutta.

Teamfight Tactics

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä