Suomi
Gamereactor
uutiset
Game of Thrones - A Telltale Games Series

Ensimmäinen traileri Game of Thrones -pelisarjasta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Game of Thrones - A Telltale Games Series -sarjan ensimmäisen osan "Iron from Ice" julkaisupäivää ei ole vieläkään paljastettu, vaikka sen pitäisi tapahtua reilun kuukauden sisällä. Sen sijaan erilaista pressi-informaatiota sarjasta on tihkunut nyt tasaista tahtia. Tiedämme muun muassa että pelisarjassa nähdään Cersei ja Tyrion Lannister, Margaery Tyrell sekä Ramsay Snow.

Pelin keskiössä on Forresterin suku, joka asuu Westerosin pohjoisosassa. He ovat vannoneet kuuliaisuuttaan Starkeille ja suvun keskuksena toimii valtavien puiden ympäröimä linnoitus Ironrath. Sarjan ensimmäisen osan nimi on myös suvun tunnus, sillä he uskovat pohjoisten olosuhteiden vain vahvistavan heidän kestävyyttään. Pelissä hypätään useiden Forresterien housuihin ja heidän valintansa vaikuttavat muiden suvun jäsenten juoniin.

Pelisarjasta julkaistiin nyt uusi traileri, joka johdattaa meidät tutuille paikoille Westerosissa. Kannattaa katsoa lyhyt video, jossa esiintyy myös tv-sarjan ystäville tuttuja näyttelijöitä.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä