Suomi
Gamereactor
laitearviot

Epos H6 Pro

Ruotsin kuuloke-ekspertti piti kuulemastaan ihan tosissaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Jokainen tietää tunteen, jolloin se pitkään palvellut oma suosikkivehje hajoaa tai katoaa. Menetys tuntuu kauhealta. Näin minusta tuntui, kun wanha uskollinen Sennheiser HD650 hajosi pitkän palvelusajan jälkeen. En jäänyt kaipaamaan niinkään itse kuulokkeita, vaan niiden ääntä ja muokattavuutta.

HQ
Epos H6 Pro

Epos H6 Pro on avoin ja ilmavan tuntuinen, joten ensivaikutelma on oikein hyvä. Niillä saa omanlaisensa kotistereoiden tunnelman musiikkia kuunnellessa. Ääni on paksu, kirkas, ilmava ja erottuva saaden kuuntelijan tuntemaan itsensä istumassa suuren lavan edessä. Koko äänimaailma on avoinna edessä.

Epos H6 Pro

Äänen hallinta on mahtava, ja sama koskee myös äänien tasapainoa ilman, että lopputulos kuulostaisi kuitenkaan liian terävältä. Epos H6 Pro:n elementti on 42 mm, ja lopputuloksena saadaan mahtavat ja monipuoliset äänet niin elokuvia kuin musiikkiakin kuunnellessa. Hintana tosin on se, että äänen suuntaa on hankalampi määrittää. Tämä saattaa tietenkin olla ongelma pelatessa esimerkiksi Call of Dutya tai Counter-Strike: Global Offensivea. Toisaalta vaikkapa Shadow of the Tomb Raiderissa äänimaailma parantuu, sillä tunnelma tulee entistä paremmin pelaajan iholle.

Tämä on mainos:
Epos H6 Pro

Muotoilu on onnistunutta, ja pidän erityisesti tummansinisistä yksityiskohdista. Kuulokkeet tuntuvat vankoilta ja hyvin rakennetuilta. Niin ikään säätömahdollisuuksia on paljon, joten ne sopivat hyvin päähän. Pehmuste niin pannassa kuin kuulokkeissa tuntuu miellyttävältä, joten on mahdollista istua niiden kanssa tuntikausia ilman, että päässä pitäminen aiheuttaisi kipua. Mikrofoni on kiinnitettävä ja mykistettävä. Puomin voi kääntää ylös pois tieltä, ja se ottaa hyvin ääntä ilman, että mukaan eksyy liiaksi taustamelua.

Epos H6 Pro on hatunnoston arvoinen suoritus, joka toimii yhtä hyvin niin peleissä kuin elokuvissa ja musiikissa. Ääni on mahtava, kuulokkeet ovat kestävät ja säädettävät unohtamatta upeaa käyttömukavuutta. Niin ja kuulokkeet näyttävät tyylikkäiltä. Näissä luureissa ei ole mitään, mistä en pitäisi.

10 Gamereactor Suomi
10 / 10
+
Hyvä ääni, monipuolinen, käytössä mukava, tyylikäs muotoilu, hyvä mikrofoni, kestävä, hyvät materiaalit, hyvä hinta
-
Ei mitään
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä